Sayfa 896/897 İlkİlk ... 396796846886894895896897 SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 7,161 - 7,168 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1.  Alıntı Originally Posted by Fenerborsa Yazıyı Oku
    Yuh beeee....Sosyal medyada turgg yi konuşan bile yok....Turgg yarın tavan bile açmaya cak gibi bir hava var .

Normalde X te sacro hallowed shadow tayfası ortalığı ayağa kaldirirdi. Anmiyorlar bile .

Normalde yarın konya egeen cmbtn gibi hisselere şimdiden tavana alislar yollanır idi .Ama turgg gündem bile olamadı.

Turgg yarın tavan serileri baslatmazda ilerde egeen Konya cmbtn bryat gibi hisselerin de bedelsizlerinde abu hisseler tavan serisi yapamazlar.

Yazık oldu .Borsanın bir bedelsizler grubu hikayesi vardı o da turgg ile bitti
    Bedelsiz tum hissedaslara hayirli olsun. Nerdeyse iki bucuk senedir bekliyorduk.

Hisse toplu. Tahtacinin goturmeye niyeti varsa goturur. Niyeti yoksa 18.madde onayi sonrasi gideriz. Bekleyip gorecegiz.

Ytd

2. Vay be yıllardır bedelsiz bekleniyordu ve gelmiş.....Ama yarın tavan açar ama tavan kapatır mı diye tereddütler var...

Borsada BEDELSİZ HİKAYESİ bitiyor mu ne?

Eski borsa olsaydı şimdi elinde TURGG olanlar kaç tavanda bozar onur tartışırdı .

3. Hayırlı olsun eski paydaşlara

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun eski paydaşlara

Ustad guzel temennin icin tesekkur ederiz. Yalniz hisse yine senin el atmani bekliyor.

Imar eli kulaginda arti sermaye artimi da gelmis. Ucuncu tavani gostermeden bozdu.

Bunca senede toplayamadiysa daha ne diyeyim.

5.  Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Ustad guzel temennin icin tesekkur ederiz. Yalniz hisse yine senin el atmani bekliyor.

Imar eli kulaginda arti sermaye artimi da gelmis. Ucuncu tavani gostermeden bozdu.

Bunca senede toplayamadiysa daha ne diyeyim.
    Para yok piyasada ondan.. iki sene önce olsaydı satardın 2 k ya.. bir de çok ezdiler yatırımcıyı... Ben de gırtlak doluyum başka kağıtlarda satabilsem dalardim ama bende de para yok

6.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Para yok piyasada ondan.. iki sene önce olsaydı satardın 2 k ya.. bir de çok ezdiler yatırımcıyı... Ben de gırtlak doluyum başka kağıtlarda satabilsem dalardim ama bende de para yok

Gecmis olsun. Hepimiz ayni durumdayiz.

Ekseri kagitlarda kimildayamiyoruz.

7. ecilc kartal arazisi için hasılat paylaşımı yoluyla anlaşma yapmış kap yolladı. darısı bunun başına

8. Kap haberi düşmüş. Bizim tarlaya meteor düşmüş bundan sonra inşaat yapmak mümkün değilmiş.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa 896/897 İlkİlk ... 396796846886894895896897 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •