Sayfa 480/660 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580 ... SonSon
Arama sonucu : 5275 madde; 3,833 - 3,840 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Çin'de bu yıl elektrikli araç satışları %50 pazar payını aşıyor. 2025'te %75'e yükselebilir!

Aylık elektrikli araç satışlarının 1,5 milyona ulaştığı ülkede batılı markalar için asıl kâbus 2025'te yaşanacak gibi.

#Tesla ve Hyundai-Kia rekabetçi elektrikli araçlarıyla Çin'de bu seneyi pozitif kapatan birkaç markadan biri.

Volkswagen, Mercedes, General Motors, BMW, Honda ve Toyota ise ellerinden kayıp giden Çin pazarına tutunma mücadelesi veriyor.

Özellikle Toyota ve Honda'nın gelecek yıl hem fiyat hem de özellikleriyle öne çıkacak birkaç makul elektrikli araç projesi bulunuyor. Japonlar bu sayede düşüşü tersine çevirmeyi amaçlıyor.
    froto elektrik işini ağırdan alıyor, bu sektörün akü vs imalatını üstlenebilirse, yaygın bayinağı sayesinde tutunur diye düşünüyorum. kamyon hidrojen vs gibi kısımlarını öne çıkarması gerekir...

2. Her taraf pilli çöplerle dolduktan sonra hidrojenin vanasını açıp çinli markaları havaya uçuracaklar

3.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    froto elektrik işini ağırdan alıyor, bu sektörün akü vs imalatını üstlenebilirse, yaygın bayinağı sayesinde tutunur diye düşünüyorum. kamyon hidrojen vs gibi kısımlarını öne çıkarması gerekir...
    ticari de gider giderse.
    binek de olay kötü.
    çarşı pazar karışık.
    dediğin doğru...

4.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Gürsel abi tebrikler, 964 e inecek dedin indi, hatta daha da sarktı. Froto işin artık suyunu çıkarttı. Eski Froto olsa şu anda tabelada 1.512 lira 63 kuruş yazısını görürdük.
    indi ne oldu?
    amel ettin bu sefer..bekleyip 964 den aldın mı?

olan yine bana oldu..
    ttrak a girdik ağır bir halde..
    teknik olarak hata yoktu da bu hsbc raporu ve dos ın özel hali, üstüne tofas ın pozisyonu aldı otomotivi aşağı vurdu.
    rahatmıyım? çok rahatım..sıkıntı yok.
    ttrak, bilanço da ve temelde yine çok iyi..özkaynak tan sebep huzurluyum.
    zaman kaybettik sadece..

5. BYD'nin 9.500 dolarlık satış rekoru kıran elektriklisi 2025'te Avrupa'ya (ve Türkiye'ye?) geliyor!

#BYD, her ay 50 binden fazla satışla elektrikli modeller arasında rekor kıran kompakt aracı Seagull'ı nihayet Avrupa'ya getiriyor.

Autoweek tarafından Avrupa'daki ilk test araçları görüntülenen 3,78 metrelik Seagull, 75 beygir gücünde motor ve 30/38,8 kWh LFP batarya seçenekleriyle geliyor.

Seagull, Amerika'da satışa çıktığında fiyatı 20 bin dolara kadar çıkmıştı. Bu sebeple aracın Avrupa fiyatının 20 bin avro seviyesinde olması bekleniyor.

BYD bu ucuz otomobili Türkiye'de ise benzer boyutlardaki benzinli araçları mağdur etmeyecek bir fiyatlamayla satacaktır.
    Araba markaları üretimde birleşmeli.
    Patron ailesi olmayan markalar yok olacak.
    Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    Size katılıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    indi ne oldu?
    amel ettin bu sefer..bekleyip 964 den aldın mı?

olan yine bana oldu..
    ttrak a girdik ağır bir halde..
    teknik olarak hata yoktu da bu hsbc raporu ve dos ın özel hali, üstüne tofas ın pozisyonu aldı otomotivi aşağı vurdu.
    rahatmıyım? çok rahatım..sıkıntı yok.
    ttrak, bilanço da ve temelde yine çok iyi..özkaynak tan sebep huzurluyum.
    zaman kaybettik sadece..
    Daha düşük maliyetle daha çok lotunuz oldu mu ?

8.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Daha düşük maliyetle daha çok lotunuz oldu mu ?
    yok.
    0 dan girdim
    2 günde 150 k zararım oldu

Sayfa 480/660 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •