10712......ŞORT ............................aptal speğin parasını alalım.................
10712......ŞORT ............................aptal speğin parasını alalım.................
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Şamil Tayyar
@samiltayyar27
Yargıtay 3.Ceza Dairesi’nin DEAŞâ€™lılara dair tahliye kararı, hiçbir hukuki mülahazayla izah edilemez.
Yerel mahkeme, 45 kişinin katledildiği davada 46 kez ağırlaştırılmış müebbet verecek, İstinaf onayacak, Yargıtay savcısı bu karara katılacak, Yargıtay 3.Ceza Dairesi, sanıklarla cinayet arasında bağ kuramayacak, ilginç.
Üstelik bu daire, AYM kararına uymayan, Meclise posta koyan daire.
Suriye’de HTŞâ€™nin siyasi kimliği tartışılırken…
ABD, PKK/YPG’yi korumak için DEAŞ yalanına sarılırken…
PKK/YPG, DEAŞ tehdidi varmış gibi göstermek için mensuplarına DEAŞ kıyafeti giydirirken…
İsrail, DEAŞ üzerinden Suriye’yi işgal hesabı yaparken…
Yargıtay’dan gelen bu karar üzerinde iyi düşünülmeli.
İktidarın böyle bir kararda rolüne pek ihtimal vermiyorum, zira bu kararla başlayan tartışma başta Suriye politikasına zarar verir.
Oluşturacağı diğer alanlardaki tahribata girmiyorum bile.
İktidara yönelik bir siyasi operasyon olabilir mi, mutlaka araştırılmalı.
Çünkü…
Neresinden bakarsan çok tuhaf, izahı zor bir karar.
ÖS 7:54 · 19 Ara 2024
·
143,2 B
Görüntüleme
yine kandırmışlar bizi bu olay doğru ise ve tahliye olmuşlarsa nasıl yönetildiğimizi düşünün .
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Küçük enişte başkan yardımcısı falan olma hevesinde heralde..
Davutoğlu'ndan muhalefete Suriye eleştirisi: Cahilsiniz, susun bari!
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Eline sağlık abi
Bende senin gibi yüzde40 gramaltındayım o yüzden altıns1 hep ekranımda durur
Yeşilsoğanın yükselişi oboyu bozabilü aksi durumda ons grafikisi daha düşeceğim yer var der gibi duruy
Tabii burda işin yükü sabah namazına kalkan kuyumculara düşüyor, yeşilsoğanı daha sert fışkırttırmaları gerek
Hamdım Piştim Yandım
Bugün beni opecekler gibi duruyor. Taksim e çıkayım bari boşu boşuna ömürü gecirmeyeyim. İyi seanslar...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri