10712......ÞORT ............................aptal speðin parasýný alalým.................
10712......ÞORT ............................aptal speðin parasýný alalým.................
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Þamil Tayyar
@samiltayyar27
Yargýtay 3.Ceza Dairesi’nin DEAÞ’lýlara dair tahliye kararý, hiçbir hukuki mülahazayla izah edilemez.
Yerel mahkeme, 45 kiþinin katledildiði davada 46 kez aðýrlaþtýrýlmýþ müebbet verecek, Ýstinaf onayacak, Yargýtay savcýsý bu karara katýlacak, Yargýtay 3.Ceza Dairesi, sanýklarla cinayet arasýnda bað kuramayacak, ilginç.
Üstelik bu daire, AYM kararýna uymayan, Meclise posta koyan daire.
Suriye’de HTÞ’nin siyasi kimliði tartýþýlýrken…
ABD, PKK/YPG’yi korumak için DEAÞ yalanýna sarýlýrken…
PKK/YPG, DEAÞ tehdidi varmýþ gibi göstermek için mensuplarýna DEAÞ kýyafeti giydirirken…
Ýsrail, DEAÞ üzerinden Suriye’yi iþgal hesabý yaparken…
Yargýtay’dan gelen bu karar üzerinde iyi düþünülmeli.
Ýktidarýn böyle bir kararda rolüne pek ihtimal vermiyorum, zira bu kararla baþlayan tartýþma baþta Suriye politikasýna zarar verir.
Oluþturacaðý diðer alanlardaki tahribata girmiyorum bile.
Ýktidara yönelik bir siyasi operasyon olabilir mi, mutlaka araþtýrýlmalý.
Çünkü…
Neresinden bakarsan çok tuhaf, izahý zor bir karar.
ÖS 7:54 · 19 Ara 2024
·
143,2 B
Görüntüleme
yine kandýrmýþlar bizi bu olay doðru ise ve tahliye olmuþlarsa nasýl yönetildiðimizi düþünün .
Küçük eniþte baþkan yardýmcýsý falan olma hevesinde heralde..
Davutoðlu'ndan muhalefete Suriye eleþtirisi: Cahilsiniz, susun bari!
Eline saðlýk abi
Bende senin gibi yüzde40 gramaltýndayým o yüzden altýns1 hep ekranýmda durur
Yeþilsoðanýn yükseliþi oboyu bozabilü aksi durumda ons grafikisi daha düþeceðim yer var der gibi duruy
Tabii burda iþin yükü sabah namazýna kalkan kuyumculara düþüyor, yeþilsoðaný daha sert fýþkýrttýrmalarý gerek
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bugün beni opecekler gibi duruyor. Taksim e çýkayým bari boþu boþuna ömürü gecirmeyeyim. Ýyi seanslar...
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri