Sayfa 141/188 İlkİlk ... 4191131139140141142143151 ... SonSon
Arama sonucu : 1498 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1. **dolar bazında, bir önceki zirveye %10; 2023 şubatındaki tarihi zirveye %20 kalmış; %10 da doların enflasyon kaybı der isek, dolar bazında para kazandım diyebilmek için %40 gitmesi lazım...

2. Lodrik bey arayı soğutmadan tekrardan gelir umarım, alımlar devam ederse zirveyi geçer.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

400b civarı aldı yine.
    Geçen sene de böyle olmuştu. Yılın son günlerinde yüklü alım yapmıştı.
    Acaba amaç direk şirketin hisse fiyatına destekten ziyade yıl sonu vergisel hesaplamalar dahilinde yapılan alım mı bunlar?

Bildiğimden değil sadece 2 yıl aynı şey olunca "acaba" dedirtiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Lodrik bey arayı soğutmadan tekrardan gelir umarım, alımlar devam ederse zirveyi geçer.
    Bugün de elini cebine atmış ama tahtayı artıya geçirtecek kadar değil, ama olsun alımlar devam etsin problem değil, mevduatlar çözülünce para girer.

1,2 milyon daha aldı ama hisse hiç yukarı tepki vermiyor. Enteresan

6.  Alıntı Originally Posted by KaaN- Yazıyı Oku
    1,2 milyon daha aldı ama hisse hiç yukarı tepki vermiyor. Enteresan
    O zaman bugün toplamda dünden daha fazla alım var ama hisse %3.5 eksi, bence de normal değil.
    O zaman tahtada bir satıcı var Lodrik'ten büyük, karizmayı çizdirdi.

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    O zaman bugün toplamda dünden daha fazla alım var ama hisse %3.5 eksi, bence de normal değil.
    O zaman tahtada bir satıcı var Lodrik'ten büyük, karizmayı çizdirdi.
    Tahtada hırçın bir satıcı varsa, karşı alım yapmak ne kadar doğru bilmiyorum.
    Hisse değişimi yapılıyorsa eyvallah. Ama adamın biri Aksa' dan çıkıyorsa, karşı alım yaparak neden yüksekten satış yapmasına izin verilir? Karşı alım yapmazsa taban mı yer? Bunu mu engellemeye çalışıyor bilemedim....

8.  Alıntı Originally Posted by KaaN- Yazıyı Oku
    Tahtada hırçın bir satıcı varsa, karşı alım yapmak ne kadar doğru bilmiyorum.
    Hisse değişimi yapılıyorsa eyvallah. Ama adamın biri Aksa' dan çıkıyorsa, karşı alım yaparak neden yüksekten satış yapmasına izin verilir? Karşı alım yapmazsa taban mı yer? Bunu mu engellemeye çalışıyor bilemedim....
    Bir kapışma var sanki, sabah bir ortak yazmıştı bir ortak, satanlar alttan geri almak için baskı uygulayabilirler diye, belki de onlardır, kapanışa kadar savaşa devam, bizim takım kazanır umarım, Lodrikspor şampiyon.

Sayfa 141/188 İlkİlk ... 4191131139140141142143151 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •