düzeltmeye girdi sanki ytd...
Zirveyi geçmeye gücü yetmedi, çok salmadan biraz dinlenmesi normal.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Lodrig abi büyüksün![]()
Lodrik aða endeks cökerken tenhada alým yaptý, 8-9'dan almadý ama 12 üstünden aldý, bravo diyorum.
**KY a mesaj vermiþ, malýnýza sahip çýkýn, ekraný izleyip sat al-al sata girerek malýnýzý kaptýrmayýn diyor bence
**bugün iki sefer alým yapmýþ 11.31-12.20 arasý 4 milyon; 12.05--12.20 arasý 1 milyon 200 bin...
yarýn, malýný kaptýranlar, aþaðý yönlü baskýya devam ederler.
Þirket Yönetim Kurulu kararýnca 1 Ocak 2025 itibari ile geçerli olmak üzere;
...Sn. Cengiz Taþ, Akkök Holding A.Þ. bünyesinde kurulacak olan Akkök Kimya ve Ýleri Malzemeler Grup Baþkanlýðý görevine atanmýþtýr. Yerine Þirket Genel Müdürü pozisyonuna halen Ýþ Geliþtirme Direktörü olarak görev yapmakta olan Sn. Didem Tunçbilek'in atanmasýna,...
**ileri malzemeler neler olabilir?. AKKÝM, 100 milyon dolarlýk epoksi reçine yatýrýmý, 2024 ün ilk çeyreðinde üretime girdi. 200 milyon dolarlýk ithalatý durduracaðýný ifade ediyor.
...Epoksi reçineler, en basit yapýþtýrma iþlemlerinden, elektronik, inþaat, otomotiv ve ambalaj endüstrilerine kadar kullanýlan bir malzemedir. Aþýnmaya ve kimyasallara olan direnci sayesinde birçok sektörde tercih edilen bir polimerdir. Denizcilik, elektrik-elektronik, otomotiv ve benzeri sektörlerde kompozit parçalarýn üretiminde kullanýlýr. Ayný zamanda hastane, laboratuvar, üretim tesisleri, restoranlar, havuz ve hamam gibi yerlerde de dayanýklýlýk ve antibakteriyel özelliði sayesinde sýklýkla tercih edilen bir maddedir.
Epoksi, çoðu kimyasal ile tepkimeye girdiði için tek baþýna uygulanabileceði gibi, kullaným alanýna göre farklý malzeme çeþitleriyle birlikte kullanýma da uygundur. https://www.tr.weber/blog/fonksiyonel/epoksi-nedir
**bence, DOWAKSA ile birlikte kompozite parçalar için ileri malzeme ler üretecek bir yapýlanma. Bölgede gemi-yat yapýmý güçlü.
**aksa-dowaksa yatay büyümeye büyük adýmlar atarak baþladý.
**ne demiþti býkmýþ broker; teknik (fiyat), haberden önce gider.
Yer Ýmleri