Sayfa 407/1005 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: Viop LXI

1. 2025 muhasebe açısından sorunlu olacak. Gereken yetişmiş nitelikli eleman yok. En az %30 kadar yetişmiş nitelikli eleman açığı var. Bu da yıllar isteyen bir iş. Bu sene mükellefler muhasebecinin kucağında dolanacak. Konya'da muhasebeciler %20-30 mükelleflerini göndermeyi düşünüyor yeterli personel olmadığını ve iş yükü arttığı için. Hatta bazı muhasebeciler küçük mükellefleri gönderiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,383
    RTE başta olduğu sürece ülkede refah beklemeyin,zaten 22 senedir beklemiyordum,adam eşbobcu görev adamı verilen emri uyguluyor,bidonun peşinde dolaştı durdu beni görsün diye,şimdi bidon gitti trampet geldi,hiç olmazsa bidonun ağzı bozuk değildi,ama trampet öyle değil,adamın dilinin altında kemik yok devamlı sallıyor ve dengesiz,mektup olayı hala unutulmadı,böyle adamdan medet umulmaz,ABD ekonomisini hep demokratlar düzeltmiştir cumhuriyetçilerde savurganlık yapmıştır,yani işin özü kuzey-güney savaşı hala bitmiş değil,başkanlar zaten formalite icabı ülkeyi yönetir,tokmak temsilciler meclisinin elindedir,halk bankası davası trampet zamanındaydı,trampet davayı erteleme için uğraşmıştı,tabiki babasının hayrına değildi onu devamlı koz olarak ileriye sürecekti...bizde ise halk verdi yetkiyi gördü sonra etkiyi heryer duman yeri.

3. Ensar temettuculere dadanmis şimdi de

Borsada çok büyük kesim zararda bekliyor 1 yildir
    Büyük bir para kitlenmiş şekilde zararda bekliyor
    Bu da ensarin ağzını sulandiriyor
    Saklama komisyonu kesintisi stopaj %25 30 civarı vb birçok şey daha gelmesi muhtemel adım adim

4. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    CNBC-e
    @cnbceofficial
    "Siirt'in bir ilçesindeki 17 bin lirayla İstanbul'daki 17 bin lira aynı değil.

Siirt merkezdeki kira ile İstanbul'un Sultanbeyli ilçesindeki kiranın beşte biri. Yemek fiyatları öyle. Berbere gittiğinizde fiyatlar beşte biri. İstanbul'da 700 liradan aşağı berber yok şimdi. İki ilin satın alma gücü aynı değil"

Prof. Dr. Mehmet Hüseyin Bilgin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Ensar temettuculere dadanmis şimdi de

Borsada çok büyük kesim zararda bekliyor 1 yildir
    Büyük bir para kitlenmiş şekilde zararda bekliyor
    Bu da ensarin ağzını sulandiriyor
    Saklama komisyonu kesintisi stopaj %25 30 civarı vb birçok şey daha gelmesi muhtemel adım adim
    O kadar karşılıksız para basıldı bu para gelişigüzel dolanırsa tahribat yapar. Kimisini borsada kitleyecek kimisini başka yerlerde. Şimşek ve ekibi kısmen ekonomi yönetimi yapıyor. Çoğunu RTE belirliyor.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    CNBC-e
    @cnbceofficial
    "Siirt'in bir ilçesindeki 17 bin lirayla İstanbul'daki 17 bin lira aynı değil.

Siirt merkezdeki kira ile İstanbul'un Sultanbeyli ilçesindeki kiranın beşte biri. Yemek fiyatları öyle. Berbere gittiğinizde fiyatlar beşte biri. İstanbul'da 700 liradan aşağı berber yok şimdi. İki ilin satın alma gücü aynı değil"

Prof. Dr. Mehmet Hüseyin Bilgin
    Şöyle bir durumda var..
    Kızım KARS tarafında,mecburi hizmet..Dr.
    Kira 12.000 TL..
    Her ay 50.000 TL -yak_biriktiriyorum,der..
    İZMİR'de olsa..para yetmezdi..

7. EHA MEDYA
    @eha_medya
    ·
    17s
    ��Suriye’nin yeni lideri Ahmet eş-Şara:

â–ªï¸Yeni savunma bakanlığımızı ve ordumuzu oluşturuyoruz.

â–ªï¸Altyapı desteği konusunda Türkiye’nin yardımına ihtiyacımız var.

â–ªï¸Türkiye her zaman yanımızda oldu, Suriye’yi beraber inşa edeceğiz.

Kasa boş diyorlardı geçen hafta bu hafta bizden yardım istiyorlar,
    Suriyenin bütün yer altı kaynaklarını senelerdir yiyenler enkazı bize temizletiyor ,
    sonra tv de fetih anlatılıyor bizde burada askeri ücret ne olsun diyoruz
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Şöyle bir durumda var..
    Kızım KARS tarafında,mecburi hizmet..Dr.
    Kira 12.000 TL..
    Her ay 50.000 TL -yak_biriktiriyorum,der..
    İZMİR'de olsa..para yetmezdi..
    Bende illere göre askeri ücret ayarı yapılması daha iyi şimdi adam İstanbulda geçinemiyor hayat şartları pahalı isyan ediyor , anadolu veya güney,doğu da hayat şartları biraz daha uygun adam bu sefer ne diyor şükür etmesini bilmiyorsunuz oradaki kendi parasına göre konuşuyor gel istanbulda ver 20000-30000 arası normal bir yerde kira bakalım öyle diyecekmisin birde burada memursa ,askeri ücretliyse vs vs
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 407/1005 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •