Erdoğan: "Merkez Bankamızın brüt rezervi geçen hafta 163,5 milyar dolara çıktı ve şimdiye kadarki en yüksek seviyeyi gördü."
Erdoğan: "Merkez Bankamızın brüt rezervi geçen hafta 163,5 milyar dolara çıktı ve şimdiye kadarki en yüksek seviyeyi gördü."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İslamın 5 şartı var siyasal dinciliğin tek şartı var Yılmaz ÖZDil
Adam usanmamış hepsini derlemiş her telden var
https://www.youtube.com/watch?v=1GikVc2diDE
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Olağanüstü bir gelişme olmazsa zor dostum zor.
Adamlar almışlar kırbacı en az parayla en fazla parayı kazanma derdinde.!
Düşüş başladığından beri ne olduysa aynısı oluyor.
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Karesi ilçesinde patlayıcı üretilen fabrikada meydana gelen patlamada ölü ve yaralıların olduğunu bildirdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu: "Karesi ilçesindeki fabrikada meydana gelen patlamada 12 vatandaşımızın vefat ettiği bilgisi var."
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri