Sayfa 257/388 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357 ... SonSon
Arama sonucu : 3101 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Erdoğan: "Merkez Bankamızın brüt rezervi geçen hafta 163,5 milyar dolara çıktı ve şimdiye kadarki en yüksek seviyeyi gördü."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
    İslamın 5 şartı var siyasal dinciliğin tek şartı var Yılmaz ÖZDil

Adam usanmamış hepsini derlemiş her telden var

https://www.youtube.com/watch?v=1GikVc2diDE

3. Olağanüstü bir gelişme olmazsa zor dostum zor.

Adamlar almışlar kırbacı en az parayla en fazla parayı kazanma derdinde.!

Düşüş başladığından beri ne olduysa aynısı oluyor.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Karesi ilçesinde patlayıcı üretilen fabrikada meydana gelen patlamada ölü ve yaralıların olduğunu bildirdi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu: "Karesi ilçesindeki fabrikada meydana gelen patlamada 12 vatandaşımızın vefat ettiği bilgisi var."

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu: "Karesi ilçesindeki fabrikada meydana gelen patlamada 12 vatandaşımızın vefat ettiği bilgisi var."
    Allah rahmet eylesin...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 257/388 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •