Erdoðan : 2025 yýlýnda asgari ücret, %30 artýþla net 22.104 TL olarak uygulanacaktýr. Ülkemize ve milletimize hayýrlý olsun.
Erdoðan : 2025 yýlýnda asgari ücret, %30 artýþla net 22.104 TL olarak uygulanacaktýr. Ülkemize ve milletimize hayýrlý olsun.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türk Ýþ : Kabul etmek mümkün deðil 1 yýllýk belirlendi , 6 ay olsa bile kabul edilemez
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Þimdi sýra geldi emekli ve çalýþanlarýn zamcýðýna,oda ne olacak %18,taþ çatlasa 2 puan eklenir buda benden denilir,üstelik gerile,gerile kimseyi ezdirmedik enflasyona göre denir![]()
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Alkolden alýnan maktu vergi arttýrýldý ..
![]()
Asgari ücreti az veya çok arttýrmanýn bir anlam ifade edebilmesi için asgari ücrete gelecek zammý bekleyip zam sonrasý etiket fiyatlarýný arttýranlara çözüm bulmalýlar .. Onlara çözüm bulamayýp çalýþanýn üzerine bu kadar yüklenirsen çalýþan bu ülkenin en önemli kitlesi onlara bu kadar yuklenilmez .. Bu yaptýðýnla arsýzlýðý & hýrsýzlýðý alenen teþvik etmiþ oluyorsun.. Zammi bekleyip hemen Ürünlere zam yapanlara çözüm bul asgari ücrete yaptýðýn zammý kimse konuþmaz ama þu an kuþ kadar zam yapýp bu fýrsatçýlara çözüm bulmazsan insanlarý ezip bitirirsin .. Bu rakamlara 1 yýl boyunca insanlarýn dayanmasý imkansýz ..
Bugün bir tüccar ile görüþtüm, Temmuz da 7 TL ye aldýðý yemlik mýsýrý þimdi toptan 9.4 TL ye (%34) satýyor bu iþi yaptýðýna piþmanmýþ, neden diye sordum? O kadar riske giriyorum, ambar parasý, nakliye parasý, iþçi parasý ve vergi ödüyorum, oysa paramý faize yatýrsaydým daha çok kazanýrdým dedi.
Ticari açýdan haklý.!
Birisi enflasyon demek AHLAKSIZLIK demek demiþti, o kadar haklý ki; peki sabit gelirli emekçi, emekli ne yapsýn?
Yapýlan her hatanýn, yapýlan her ahlaksýzlýðý çekmek sanýrým emekçinin kaderi olsa gerek!!!!
O zaman bunu kendisine reva görenleri hesabýný sormalý ve hayatýnýn her anýnda yaþadýðý bu haksýzlýðý unutmamalý.!
Elimden geldiðince bir ürünü deðerinden fazlasýna satanlara hesabýný soruyorum...![]()
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Yer Ýmleri