Trump:
- Bu ABD halký için inanýlmaz bir zafer, ABD'yi yeniden "muhteþem" yapmak için büyük bir fýrsat
- Siyasi bir zafer elde ettik
- Michigan, Arizona, Nevada ve Alaska'yý da kazanýyoruz
Trump:
- Bu ABD halký için inanýlmaz bir zafer, ABD'yi yeniden "muhteþem" yapmak için büyük bir fýrsat
- Siyasi bir zafer elde ettik
- Michigan, Arizona, Nevada ve Alaska'yý da kazanýyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dünyada sað faþizanlara bir eðilim var hernedense,yakýnda yeni hitlerlerde hortlar,alamanlar zaten beklentide 1945 sonrasý durakladýðýna bakmayýn,birinci dünya savaþýndada duraklamýþtý 21 sene sonra pat diye ortaya çýkmýþlardý,insanlar kanaktýr çoðunun beyin yapýsý geliþmediðinden,bizdede bol bulunur.
Günaydýnlar
Tekrar da na cý foruma geldi,zaten forum sinek avlýyor az sinekliðimizin faydasý olsun dimi ya,trampet kazandý yani faþistler,sosyalist demokratlar kazansa ne olacak klasik amerika emperyalizmin faþizaný,bizimde düþmaný,zaten bizde bir adamý var ülkenin dibini oyuyor...kriptolar uçuþta trampeti kutluyorlar,bizim borsa asansör oldu bugün,önce düþüþ sonra yükseliþ,8600-8800![]()
selamlar saygýlar sunuyorum.her þey gönlünüze olmasýný dilerim.
Ons altýn tuþ oldu þimdilik,sebep trampetin savaþlarý bitireceðim demesi,zirveden 100 dolar düþtü,önce trampetin uyguladýðý metotlarý görmek lazým,branson olayý,rte'ye hakaret yoluylan ülkemizi tehdit edilmesi unutulmadý,yani dengesiz,bakmayýn siz dostum demesine,artýk nasýl dost olduðunu göreceðiz,klasik amerika bize hiç dost olmamýþtýr,nato yoluylan çýkarcý olduðu bellidir,trampetin zamanýnda ekonomisini bozmuþ bir zattýr,cumhuiyetçiler sað faþizan emperyalist eðilimdedir,demokratlar gibi ülkesini düþünmezler,zaten bilindiði gibi cumhuriyetçiler savurgandýr,demokratlar toparlayýcý tasarrufa aðýrlýk verirler,biden bu yönde pasif kalmýþtýr iyi bir demokrat deðildir,rte ile hiçte arasý iyi deðildir,devamlý ülkemiz için onu eleþtirmiþtir,ama nede olsa rte onlarýn eseridir,yani onlar görevlendirmiþtir ülkemiz için,sonuç ortada mahvedilmiþ bir ülke görevini harfiyen yapmaktadýr !!!
Yer Ýmleri