Originally Posted by
yelpaze
....Zayıf mali yapıdaki ülkeler siyasi ve jeopolitik risklere de daha açık doğal olarak ayrıca bu ülkelerde toplumun beklentileri de, ani değişimleriyle yatırım kararlarında dikkate alınması gerekiyor. Sorulması gereken çok önemli bir soru da şu; geçici bir daralma döneminde miyiz yoksa sermaye ve entellektüel kapasitemizle ulaşabileceğimiz sınırlara mı dayandık?
Hocam makroanalizleriniz çok oturaklı elinize sağlık. Henüz daralma dönemine girmedik, alt düzeyde büyüme oranlarını yakalayabiliyoruz çok şükür. Baskı altında tutulan döviz kurları bunun ana nedeni. Ama bu taktik de bir yere kadar sürebilir, ondan sonrasını Allah'a havale edeceğiz. Günde 1 doların altında bir gelirle, bırakın yoksulluk sınırını açlık sınırının bile çok altında bir gelirle hayatta kalmaya çalışan milyarlarca insana Allah yardım etmediğine göre bizimki gibi münferit ve de göreceli olarak basit bir ekonomik sorunla yaşayan millete Allah'ın yardımcı olmasını beklemek hayal kurmaktan ibaret olsa gerek, tabi bana göre.
26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.
Yer İmleri