Sayfa 260/409 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360 ... SonSon
Arama sonucu : 3267 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

1. Vahşi kapitalizmi bulanlar bile burada olanlar karşısında saygı ile eğildiklerine eminim.

Öyle bir sistem kurdular ki, herkes istese de istemese de zengini daha zengin yapıyor.

Çünkü onlar yalılarda, saraylarda yaşıyor, uçakları, yatları, Mercedes'leri, Audi'leri, Ferrari, Bugatti'leri, kuş sütü eksik sofralar da yemekler yiyor, partiler yapıyor yani masrafları çok.

Ne diyordu değirmenci dayı ;
    Bu nasıl çark ulan!
    Buğday bizim,
    Ezilen biziz.

Un olan biz,
    Aç kalan biziz
    .
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Şükür etsinler

Kader desinler

Bunuda bulamıyan var desinler

sonuç 400 bin yancıyı beslemeye devam.

Sudan ve süriyelileride.

burada TÜRKİYE oluyor TÜRK leri yıldırıp kaçırmaya çalışıyorlar gibi.

İşverenede maliyeti 34 bin lirayı buluyor derler yok artık.

Ben ise tasarruflardan sonra 800 avro açılımı olmalı derim.
    Son düzenleme : kubilayhan23; 25-12-2024 saat: 11:07.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

4. Günaydınlar

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Chp oylarıyla akp vekil seçilirse olacaklar ı hesap etmek zor her gün bu da olmazlar yaşanıyor.

benim burada 1. sıraya ve 3. sıraya deva saadet gelecek partililer konmuştu o zaman demiştim akp liler bunlar diye oy kullanmamıştım.

içim rahat lakin ÜLKEM için dahada endişeliyim.

Her yerden kaşınıyor ortalık.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,292
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Chp oylarıyla akp vekil seçilirse olacaklar ı hesap etmek zor her gün bu da olmazlar yaşanıyor.

benim burada 1. sıraya ve 3. sıraya deva saadet gelecek partililer konmuştu o zaman demiştim akp liler bunlar diye oy kullanmamıştım.

içim rahat lakin ÜLKEM için dahada endişeliyim.

Her yerden kaşınıyor ortalık.
    Zor dostum zor,adam daha 3 senem var diyor,neden riske atsın durumunuda erken seçime gitsin,zaten ölümünede gitmez,nasıl olsa kapının kolunu çok sıkı tutuyor içeriye kimseyi sokmuyor,ha ilahi adalat kavramı devreye girer o başka,yoksa bundan kurtuluşumuz yok.

Sayfa 260/409 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •