Sayfa 951/998 İlkİlk ... 451851901941949950951952953961 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 7,601 - 7,608 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    HALK BU ADAMI NEDEN KAHRAMAN YAPTI?LUİGİ MANGİONE OLAYI
    Benim yaşadığım sürece çok benziyor.
    3 mt den düşme sonucu omurilik ameliyatı oldum platin takıldı. Bir ay yoğun bakım servisinde yattım. Orada topuğum sürekli aynı pozisyonda yattığım için yara oldu onun iyileşmesi bir seneyi buldu. Yoğun bakımdan sonra fizik tedavi ünitesine geçtik. Orada aksırsam antibiyotik verdiler yaklaşık 2,5 ay antibiyotik tecavüzüne uğradım . Öyle ki en son su içemez hale geldim. Her şey zehir tadına dönüştü lezzet koku alma yetisini kaybettim. İki asistan telefon ile sepsis teşhisi koydu. Sonda takılı olmasına rağmen şeker yüksek olmasına içtiğim suyu 1 lt ile sınırlandırıldı. Ben sağlıkçı olduğum için resmi olarak bir litre idrar çıkışı gösterdik 3-4 litreyi göstermeden attık. Sonra uzman heyet geldiğinde benim için bu suyu hangi aptal bir litre ile kısıtladı diye kızdı bende açıkladım. Beyin cerrahi bana üç tane ilaç vermiş üç ay boyunca onu içtim ve o ilaçların yan etkisi sayesinde çevremde herkese saldırıyordum küfür ediyordum. Sürekli korkutucu halüsinasyon görüyordum. 2,5 ay ağır antibiyotik verdiler ve en son suyu bile içemez duruma gelince tedaviyi ret edip taburcu oldum. Eve geldiğimde ne ateş vardı ne saldırı vardı. Ama hasarlar kaldı. Koku yok lezzet yok. Antibiyotik kullanma şansım yok. Sürekli izole hayat yaşıyorum. Enfeksiyon riski yüzünden. Ölmekten korkmuyorum yoğun bakımda sürünerek ölmekten korkuyorum. O çömez asistan bütün antibiyotikleri üzerimde denemiş.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Faiz inecekki enflasyon inecek
    Nerede kalmıştık

Yetiş nebati zamanın geliyor
    22 yıldır önce hangisinin inmesi gerektiğini öğrenemedi
    londradan transfer niye yaptın diye sorarlar adama, yoksa sana bana ne oluyor..?

Şaka gibi, faiz inecek enflasyon düşecek.

Bunu anlatan iyi bir deyim var da, Sedef Kabaş gibi Silivriye gitmek var.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2 Yıldır ne fayiz vardı, ne de "Nas"!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Cevlani, Colani, Jolani, Culani, Julani, Cavlani herifin ismini öğrenemiyorum bir türlü.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Dolarin yularini birakirlar artik.yaba dabba duuu

Narin Güran cinayeti ile ilgili karar bugün saat 21.00’de açıklanacakmış.

8.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Dolarin yularini birakirlar artik.yaba dabba duuu
    Talep Enflasyonunu emeklilere calisanlara dusuk maas vererek dusureceklerini zannediyorlar ama esnaf kazik ve kol gibi gecirdigi icin ise yaramadi

Maliyet enflasyonunuda dolari tutarak dusureceklerini zannediyorlar. Ama bu seferde Yunanistana gidip ahtapot yiyenlerin sayisinda tarihi rekor olustu. Ayni zamanda Cin den ithalat tarihi rekorlar kiriyor. Dolari dusuk tutuyorsun maliyet enflasyonu dussun diye ama bu seferde ithalat maliyeti dusuk kalinca millet ithal mala saldiriyor. Saldirmasinlar diye ithalata vergi koyuyorsun bu sefer bavul ticareti patliyor. Hatta su an THY de bavul borsasi var acik artirmalar pazarliklar neler neler. Facebook gruplari acilmis bunun icin

Ekonomi ve enflasyon en basinda psikolojiye dayali bir unsurdur. Insanlarin dusuncesi degismedikce istedigin kadar kanun kural vergi koy enflasyon dusmez. Cunku kimse dusecegine inanmiyor. Insanlarin dusunceside bir gunde degismez istikrarla kararlilikla durustlukle degisir. Oda ortada yok.

Sayfa 951/998 İlkİlk ... 451851901941949950951952953961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •