Sayfa 607/1005 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,849 - 4,856 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Allah her politikacıya 180 derece değişen her söylemi alkışlayan kitle versin..
    Global politikacılar ahhhh keşke bizde de olsa diyordur..Ama mevlam sadece bu topraklara vermiş bu kesimi.. Şans...
    Ozgur ozel denen elemanı muhalefet indirirse ordan cumhur ayağına büyük kurşun sıktı
    Tek kozları hdp apo karşılığından çok oy alıyorlardı
    Çok büyük hata yaptılar ama bu ozgur denen zavallı bu gollük pası çöpe atar
    Bu bebek katili pic ile ilgili yapılan anlaşmada konuşulanlar çok feci milletin midesi bulunacak akp li fln ayirtetmeden

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...68#post6955068

7

Tek uyan kişi bozkurt

Bundan da alıntı yapmıyacaksak ...köyü satmalarında haklılar
    Bende uymuyorum çünkü * sayısı 8
    Baştaki * sayısı nerede
    Bence kast edilen sayı **** 4
    Matematiğim iyidir
    Hamdım Piştim Yandım

bugünlük bu kadar kafir ve zındıklık yeter

benim dizi + film saatim gelmiş.

buradaki gözlem analiz ve yorumlarım tamamen şeytanların ve iblislerin eseri olup.. ** algolliydim hatırlamıyom.

4. https://www.hisse.net/topluluk/showt...81#post6955081

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bende uymuyorum çünkü * sayısı 8
    Baştaki * sayısı nerede
    Bence kast edilen sayı **** 4
    Matematiğim iyidir
    https://www.youtube.com/watch?v=U4q4...dizadeOfficial

Tamam ..gönlün olsun .. illa son olacaksın

beni kastetti ..ters indikatör benim .hep kaybeden benim ..hiç arkadaşı olmayan benim ..naapimm..kader

Ooolum bak sabaha karşı gene aricaklar acil ..uyumam lazım

Sayın sevgili *Bozkurt ...değerli şahsında tüm dostlarıma bol şansssss
    Hayat hoş gerisi boş

5. dayı, atayiz olman dünya meselelerine hatalı bakman anlamına gelmez..ben öyle düşünmem yani..
    bak ne güzel mantıkla yürümüşsün, hayattaki oyunları şeffaf şekilde ayırıyorsun..neden, çünkü bilimi referans alıp, muhakeme yapma iraden var..bilimi referans alan atayizlerin bu özelliğini seviyorum..
    bana deselerki dürüst atayiz mi yosam inançlı hırsız mı ..sonuna kadar atayiz derim..herkesin inancı kendine..bana insanlık lazım..
    avrupa inancı ile avrupa olmadı..bunu anladığımız zaman biz de bu kurtuluşa erecez ama umudum kalmadı benim..

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    oysa şanlı osmanlıyı yeniden diriltecektik... 20 senede asımın nesli oluşacak.. o ahlaklı ve dürüst insanlar dinden öğrendikleri ahlak haram helal nedir bilen. refah ve muassır medeniyetlere yükselip refah ve bollluk içinde yaşacaktık.

sonuç..

tututğunu sten. para için yapmayacağı şey olmayan.. uyuşturucu bağımlısı .. fakirlikten kırılan bir millet.

gösteriş ve şatafatı... "para = itibar" kelimeleri ile eşdeğer turan bir rejim sonucu bu hale geldik.

nesil neyi öğrendi .. çalışarak hiç birşey olamayacağını..

kirasını bile ödeyemeceği bir ülkeye döndük.

siyasal islam budur. !!

sonrada atayizlere laf atarlar... bunlar dinsizlik propagandası yapıyr diye

100 trilyon atayiz sizin yabdığınızı başaramazdı oysa haci abey.

hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    dayı, atayiz olman dünya meselelerine hatalı bakman anlamına gelmez..ben öyle düşünmem yani..
    bak ne güzel mantıkla yürümüşsün, hayattaki oyunları şeffaf şekilde ayırıyorsun..neden, çünkü bilimi referans alıp, muhakeme yapma iraden var..bilimi referans alan atayizlerin bu özelliğini seviyorum..
    bana deselerki dürüst atayiz mi yosam inançlı hırsız mı ..sonuna kadar atayiz derim..herkesin inancı kendine..bana insanlık lazım..
    avrupa inancı ile avrupa olmadı..bunu anladığımız zaman biz de bu kurtuluşa erecez ama umudum kalmadı benim..
    bunun atayizlikle alakası yokki..

dini bütün her ne dindense. müslümanım diyelim. yine aynı şeyi söylerdim.

çünkü sonuç bu.

işin içinde inanç yok.. 2*2 = 4 e inanıyormusun diye sorulmaz çünkü. 4 olduğu kabullenilir. doğrusu budur.

benimde zaten dinlerle işim yok.. insanların davraşları geçmişi kainat vs bunlarla işim var. merak konusu.

ama insanlık tarihine baktığında mecburen dinlerinede bakıyorsun bu insanlar kendileri yiyen timsahlara neden tapmışlar diye soru sormak kaçınılmaz oluyor.

oysa limon limon olacağını nereden biliyordu ? demekki limon çekirdeğine akıl veren bir zat var !

mantığı ile örtüşmeyen şeyler..

limona akıl veren zat.. timsaha tapan güneşe tapan insana akıl vermemiş demekk ?? )

benim gördüğüm şu ..

inançlar sadece felsefi anlamda türemiş.... felsefenin ötesine gidememişler.

bu nedenle tonla tanrı tonla dinvar.

bağ yine şeytan ve iblisler enseme ve kulağıma fısıldayıp neler söyletti yaww.

töbe yaraaaab

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    SİYASAL İSLAM deniliyordu..Bir de SİYASAL ALEVİCİLİK çıkmış...X de sürekli karşılaşıyorum.

13 yıl boyunca ''Araplara neden geliyorsunuz,Süriye de bizim ne işimiz var diyen zihniyet'' 1 milyon suriyeli katledilirken,sednayada tecavüzler varken duymayan kesim...

Zulmu işleyen kesimin elebaşları ŞEBBİHALAR cezalandırılınca ,Oradan buraya koridor açmak istiyorlar.Söz konusu NUSAYRİLER olunca tüm bakış değişti..Bunun adını koymuşlar.Oysa onlar da arap ama siyasal bakış olmuş..

Nur topu gibi bir kavramımız oldu..

Her türlü SİYASALLIĞA KARŞIYIZ...

Hakkaniyet-vicdan ve insancıl bakış açısı temel olmalıdır.

Senin elemanlar bu ziyonistlere hala tek kurşun sıkmayacak mı
    Zaten ateyiz PKK yı da Suriye ordusuna ekleyeceklermiş.

İsrail'den Şam'a hava saldırısı: 11 ölü

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/i...lu-873190h.htm

8. malesef bunu çok azı yapar işte..tabiki doğrusu budur..
    yani senin düşüncen özgür olduğu için böyle rahatsın..
    özgür olmak herşey olmasada çok şey..
    yalan olmasın şöyle bir olay yaşanmış; Peygamber in amcasını öldüren kişi savaş sonunda Peygamberin huzuruna getiriliyor..neden öldürdün diye soruluyor..diyorki öldüren kişi; ben köleyim, onu öldürmem karşılığında sahibim bana özgürlüğümü verecekti..ve bu sözlerden sonra o kişi serbest bırakılıyor..tabi burda fikir olarak değil belki ama yinede özgürlüğün önemini anlatma açısından güzel bir mesaj..
    fikir, ekonomik ya da bedenen özgür olmayan kişinin sağlıklı düşünmesi çok zor..
    bana göre özgür olmadan sorgu olmaz, sorgu olmadan da insan ve dolayısyla müslüman olunmaz..
    gerçek müslümandan bahsediyorsak..
    işte atayizlerle gerçek müslümanın en çok yaklaştığı nokta burası..

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bunun atayizlikle alakası yokki..

dini bütün her ne dindense. müslümanım diyelim. yine aynı şeyi söylerdim.

çünkü sonuç bu.

işin içinde inanç yok.. 2*2 = 4 e inanıyormusun diye sorulmaz çünkü. 4 olduğu kabullenilir. doğrusu budur.
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Sayfa 607/1005 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •