Tokatçı,
gördüğüm kadarıyla genç bir arkadaşsın strateji nedir bilmiyorsun , sepet nedir bilmiyorsun , pozisyon risk eğilimi nedir bilmiyorsun , sizin gibi düşünmeyenleri muhalif görüyorsun bende diyorumki sana gördüğünü söylemeyen dilsiz ŞEYTAN dır , burada 1 tane hükümetin yanlışlarını eleştirmedin hep kabul ettin şimdi bana muhalif bakarsan diyorsun ya bu soruyu kendine sor bence
hisse taşıyacak adam strateji yapmak zorunda , risk hesaplamak zorunda veya sepet yapayım diyecek.Buraya düşüncelerimizi yazıyoruz senin kafa başka çalışıyor çünkü alışmışın gördüğünü söylemeyip algı içinde yönetilmeye ,
yine şimdi sana belge ile anlatıcam yine anlamıyacan hadi ben anlatamadım geçen bozkurtta açıkladı ne anlatmak istediğimi yok yine almıyor ,kafan hadi bir defa daha anlatayım ocak agustos ful hisse taşıdım yüklü sonra ppf kaydım 2024 Agustos kchol,tuprs,eregl,thy, aklıma gelen graflarını aç şuanki fiyatları agustos fiyatı
ben ogunden beri buraya koyacam para ile ppf 2 milyon yazdım ama ana tahtalara ogunun fiyatında buna para yönetme diyoruz , strateji, risk dağıtma diyoruz .Şimdi neden girmiyorum ortalıkta son konuşulanların sağlaması olsun onu görmek gerek acele edilecek bir durum yok inşallah anlamışındır .Bu borsayı yukarı taşıyacak 3 aşağı 5 yukarı tahtalara belli .
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri