Sayfa 617/1005 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,929 - 4,936 arası.

Konu: Viop LXI

1. Salih abi , formu zenciler basmış, dayıyla ugraşıyon
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Salih abi , formu zenciler basmış, dayıyla ugraşıyon
    S2 tuttu salih abin, bundan sonra ben onla uğraşacam
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Salih abi , formu zenciler basmış, dayıyla ugraşıyon
    Valla uyumaya gelmiyor. Uykum vardı yeni uyandım bir baktım reisim hünkârım dansözüm dilberim beni sakız gibi çiğniyor. Hemen gardimı aldım. Karşı saldırıya geçtim. Hiç bişiden haberim yok. Kimi kaçırmışlar zenciler

4. Tokatçı,

gördüğüm kadarıyla genç bir arkadaşsın strateji nedir bilmiyorsun , sepet nedir bilmiyorsun , pozisyon risk eğilimi nedir bilmiyorsun , sizin gibi düşünmeyenleri muhalif görüyorsun bende diyorumki sana gördüğünü söylemeyen dilsiz ŞEYTAN dır , burada 1 tane hükümetin yanlışlarını eleştirmedin hep kabul ettin şimdi bana muhalif bakarsan diyorsun ya bu soruyu kendine sor bencehisse taşıyacak adam strateji yapmak zorunda , risk hesaplamak zorunda veya sepet yapayım diyecek.Buraya düşüncelerimizi yazıyoruz senin kafa başka çalışıyor çünkü alışmışın gördüğünü söylemeyip algı içinde yönetilmeye ,
    yine şimdi sana belge ile anlatıcam yine anlamıyacan hadi ben anlatamadım geçen bozkurtta açıkladı ne anlatmak istediğimi yok yine almıyor ,kafan hadi bir defa daha anlatayım ocak agustos ful hisse taşıdım yüklü sonra ppf kaydım 2024 Agustos kchol,tuprs,eregl,thy, aklıma gelen graflarını aç şuanki fiyatları agustos fiyatıben ogunden beri buraya koyacam para ile ppf 2 milyon yazdım ama ana tahtalara ogunun fiyatında buna para yönetme diyoruz , strateji, risk dağıtma diyoruz .Şimdi neden girmiyorum ortalıkta son konuşulanların sağlaması olsun onu görmek gerek acele edilecek bir durum yok inşallah anlamışındır .Bu borsayı yukarı taşıyacak 3 aşağı 5 yukarı tahtalara belli .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    S2 tuttu salih abin, bundan sonra ben onla uğraşacam
    Tutacak S2 yok ki tutayım.

6. İŞYATIRIM gene kendince SHOW yapıyor ...

Fakat

YKY unutmuş

10934.00
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Tutacak S2 yok ki tutayım.
    Puahahahhahsssk

Bahriyeli nin tanıdık zenci arkadaşı olanbilür, ödünc s2 ni verir sende tutarsın
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    İŞYATIRIM gene kendince SHOW yapıyor ...

Fakat

YKY unutmuş

10934.00
    10897 gösterdi şimdi 10911 ..sahne bayyaa bi denişti
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 617/1005 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz