Sayfa 412/475 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 3,289 - 3,296 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Bu kadar malı bu kadar dar marjda alabilmeleri beni acayip kıllandırıyor hayırlısı bakalım

Sanki şirketin parası tahtada kalanlara peşkeş çekiliyor
    Tam bu senaryo imiş olan, geçmiş olsun. Sizi de tebrik ediyorum

2.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Tam bu senaryo imiş olan, geçmiş olsun. Sizi de tebrik ediyorum
    Senaryo bu olabilir ama sonuç ne?
    Al sat yapıyordu fredim hc kısa da muhtemelen mumlardan esinlenirsem epey kısa Trade etmeye calışıyordu. Onu da kitlemişlerdir.
    Yani insan borsada bin tane senaryo düşünür ama hiç Hatice’ye gelince sonuç başkadır. O da duygular ve nefis arasındaki bağdır. Kıllanmamak mümkün mü ayrıca bunu öncesinde de yaptı geri aldı aldı sonra saldı.. ytd

3. Ayrıca bu ortamda içinden geçmedikleri hisse var mı? Vade sonu yılsonu vs vs akabinde sonrasında açığa satışta kalkacak.. Tam olarak bunu yapan kim acaba konuya öyle bakmak lazım birazda.. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Geçen endeks gaplı açtığında gaplı açan hisselerin bazıları o gapı bugün kapatırken bankalar ise yine oralı bile olmadı. Onların gapları duruyor. Enteresan ilişkiler.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

5. İlk kırmızı Çubuklu alımda iş almıştı, dün efes bugün hacimli ve yine şimdilik kırmızı. Kim yapıyor bunu tatbiki kendileri.. ytd

6. https://youtu.be/Gn_Aj7gHIq8?si=ZiZxUKDfQIAUngrh
    Dönsen bile dönsen bile bulamazsın beni bende..
    Nilüfer den gelsin.. ytd

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Yeni yılınız kutlu olsun. Yeni yıla şişeyle girecez galiba.. bunca alıma buna bunu yapıyorlarsa, diğerlerine neler yapmazlar..
    Gece tokusturcaz şişeleri artık.. ytd
    Şişeme, bütün şişeler feda olsun..
    Bu gece hepsini kıracağım😉

Herkese güzel ve mutlu bir yıl diliyorum 👋

8. Feda ettik bir ömür olmasa da! İyi yıllar diliyorum herkese bende.

Sayfa 412/475 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •