Dinlerin oluşum aşamasında MEZHEPSEL savaşlar veya fikir ayrılıkları olmuştur.Bu da malesef canlar almıştır.Bu İSLAMDA da-HRİSTİYANLIKTA DA olmuştur.
Öyle 1300 sene önceye gitmeye yok.Bunları saysan 100 yıla bir olay düşer.
Gel seninle sadece benim de bizzat gördüğüm son 20-30 yıla gidelim.
IRAKTA 2 milyon müslümanı kim öldürdü:ABD-NATO İTTİFAKI.
SSCB ,AFGANİSYANDA 1 MİLYON ÖLDÜRDÜ.
BOSNADA,AVRUPANIN TAM GÖBEĞİNDE 200.000 müslüman-bosnak Avrupalılar tarafından öldürüldü-tecavüze uğradı.
sonra ABD-NATO ittifakı AFGANİSTANDA 1 MİLYON AFGAN öldürdü.(2003-2005)
Alevi-nusayri arap yönetimi-esat ve RUSYA-: SURİYEDE 1 Milyon insan katletti.sednaya zindanı ve babasız çocuklar-tecavüzler.
Gelelim bize: 1999 da katsayı çıkardılar.Yani öss-öys birincisi bile -ham puanda birinci olsa bile yerleştirmede ilk 30.000 e giremedi.İMAM HATİPLER OLAN öfkeden dolayı tüm meslek liselerini cezalandırdılar.Binlerce öğrenci okumak için yurtdışına gitti.
Çocukların ilköğretim tamamlamadan (15 yaş) KURAN kursuna gitmek yasaklandı.
Örtülü memur direk atılacaktı.ÖRTÜ,HALKI İSLAM OLAN DEVLETTE YASAKLANDI...
BUNLARI DİBİNE KADAR YAŞADIK.
Hristiyan ülkelerde tesettürle okunurken burada yasaklandı.YEŞİL SERMAYE diyerek bazı öz vatan evlatları fişlendi.
Hani diyorsunuz ya, EKONOMİ BU KADAR BERBAT İKEN NASIL HALA AKP OY ALIYOR..İŞTE BUNDAN DOLAYI...O TRAVMALAR öyle güven bunalımı oluşturdu ki,karşı cenah ne yaparsa yapsın ,güvenmiyorlar.
YURDIŞINA ÇOK gittim.GAYRİ MÜSLÜM komşuların olur, senin dinini kabul etmez.Ama senin dinini yaşamana müdahil olmaz.Ama bizde öyle değil.

Yer İmleri