Sayfa 201/216 İlkİlk ... 101151191199200201202203211 ... SonSon
Arama sonucu : 1721 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: Egyo - EGS GAYRİMENKUL ANONİM ŞİRKETİ

1. Herkese merhaba
    Güçbirliği ortaklarına seslenmek istiyorum 27 yıl beklediğimiz yeter artık 2025 senesi bizim yılımız olsun.
    Ben hicbir seyin oldu bittiye gelmesi taraftarı değilim bu konuda kesinlikle birlesmemiz ve ses çıkarmamız gerekiyor malum TR de yaşıyoruz.
    Bu sebep ile ne kadar kalabalık olursak okadar iyi diye düşünüyorum ve bir araya gelerek hak arayışına geçmemiz gerektigini düşünüyorum.
    Önceden Kemal Zorlu yeterince haklarımızı savunmaya çalıştı ama şuanda veliahtı kızından hiçbir ufak dahi olsa bir bilgilendirme veya bir aciklma duyamadım kendisine LinkedIn üzerinden yazdım yine dönüş yok gucbirligi holding telini aradım her zaman açan bayan şuan davaları bekliyoruz deyip gecistiriyo catmakta istemiyorum o yüzden birleşelim arkadaşlar paralarımız pul olmasın birlikten güç kuvvet doğar ve ses çıkaralım.
    Bana ulaşın lütfen biraraya gelip görüşülmesi gereken konular var diye düşünüyorum...

https://www.facebook.com/share/g/14t64N9Zed/

2.  Alıntı Originally Posted by Douche Yazıyı Oku
    Herkese merhaba
    Güçbirliği ortaklarına seslenmek istiyorum 27 yıl beklediğimiz yeter artık 2025 senesi bizim yılımız olsun.
    Ben hicbir seyin oldu bittiye gelmesi taraftarı değilim bu konuda kesinlikle birlesmemiz ve ses çıkarmamız gerekiyor malum TR de yaşıyoruz.
    Bu sebep ile ne kadar kalabalık olursak okadar iyi diye düşünüyorum ve bir araya gelerek hak arayışına geçmemiz gerektigini düşünüyorum.
    Önceden Kemal Zorlu yeterince haklarımızı savunmaya çalıştı ama şuanda veliahtı kızından hiçbir ufak dahi olsa bir bilgilendirme veya bir aciklma duyamadım kendisine LinkedIn üzerinden yazdım yine dönüş yok gucbirligi holding telini aradım her zaman açan bayan şuan davaları bekliyoruz deyip gecistiriyo catmakta istemiyorum o yüzden birleşelim arkadaşlar paralarımız pul olmasın birlikten güç kuvvet doğar ve ses çıkaralım.
    Bana ulaşın lütfen biraraya gelip görüşülmesi gereken konular var diye düşünüyorum...

https://www.facebook.com/share/g/14t64N9Zed/
    Üstad buradakilerden hiçbir şey bekleme adam bir mesaj atmaya üşeniyor birlikten beraberlikten bahsediyorsunuz. Bence Kemal abinin kızı projeye evet dedi ama sağdan soldan meslek odalarında çatlak ses çıktığı için şu anda hiçbir şey söylemek istemiyor haklı da İnşallah birkaç aya bir şeyler olur diye düşünüyorum.

Daha önce dediğim gibi artık ok yaydan çıktı üstlerine başlarına yırtsalar da o proje olacak benim tahminim en geç Mart ayına inşaat başlar diye tahmin ediyorum
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3. Cümleten Yeni Yılda Umutlarımız Olsun İnşaAllah .Herkesin haklı bir sebebi vardır.İnşaAllah Egyo Yatırımcıları Tüm Yılların Acısını Çıkartır....

4.  Alıntı Originally Posted by ntatli34 Yazıyı Oku
    Cümleten Yeni Yılda Umutlarımız Olsun İnşaAllah .Herkesin haklı bir sebebi vardır.İnşaAllah Egyo Yatırımcıları Tüm Yılların Acısını Çıkartır....
    İnşallah değerli dostum, Allah herkesin gönlüne göre versin sağlık ve sıhhatle...
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5. Sermaye Piyasası Araçlarının Satışı Tebliği (II-5.2) Md. 17 Payları borsada işlem görmeyen halka açık ortaklıkların sermaye artırımlarında yeni pay alma hakkı kullanıldıktan sonra kalan paylarının satışında talep toplama yoluyla satış yöntemlerinden birinin kullanılmasına yönelik zorunluluğun tespiti

Kurul Karar Organı’nın 26/12/2024 tarih ve 66/2058 sayılı Kararı Uyarınca Yapılan Duyuru: 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’nda ve bu Kanun’a dayanılarak çıkarılan yönetmelik, tebliğ yahut diğer alt düzenlemeler ile 2499 sayılı mülga Sermaye Piyasası Kanunu’na dayanılarak çıkarılmış ve halen yürürlükte olan düzenlemelerde yer alan yeniden değerlemeye tabi tutarlar 2025 yılı için aşağıdaki şekilde tespit edilmiştir:

6. Soru işareti olan konular hakkında

Tekrar herkese merhaba,

Dönüşleriniz için teşekkürler
    Ama ben yinede sizlerle görüşmek konuşmak toplu halde durum değerlendirmesi yapmak isterim.
    Malessef burayı çok geç fark ettim konu hakkında baya konuşmalar olmuş mümkün olduğunca okumaya çalıştım.

Örnek olarak benim merak ettiğim ve bilmediğim bazı konular var bilginiz var ise yanıtlarsanız çok sevinirim

1) EGYO şuan piyasaya borç tutarı nedir? ve TMSF bu borcu Basmane çukuru satışıylamı kapatacak?
    2) TMSF satışa çıkardı ve sonrasında ihale yoluyla bir inşaat firması satın aldı sonrasında ne olacak?
    3) Satış sonrası 27 yıl önce ödenmiş olan tutar nasıl yeniden hesaplanacak enflasyona göremi yoksa Basmane
    çukurunun satış tutarına göremi bizi burda ne gibi sürprizler bekliyor?
    4) TMSF bizleri öyle yada böyle aradan çıkartabilirmi veya çok az bir pay ile saf dışı bırakabilirmi?
    5) En son sizlerden birisi EGYO yetkilileriyle veya duruma hakim olan birisiyle şirket avukatı dahil görüşen oldumu?

Bu konularda az çok fikir veya bilgi sahibi iseniz dönüş yapmanızı rica ediyorum.
    Şimdiden teşekkürler

7. İZMİR 'İN EN ZEKİ ADAMLARININ SORULARI BU İSE GERİSİNİ DÜŞÜNEMİYORUM

Tugay’a 8 soru: Kültürpark gökdelenin özel bahçesi mi olacak?
    İzmir’in önemli sorunları arasında yer alan Basmane Çukuru ile ilgili Kültürpark Platformu’ndan bir açıklama daha geldi. Başkan Tugay’a 8 soru sorulan metinde, “Çukur’a yapılmak istenen gökdelenin otopark ve yol bağlantıları ile birlikte düşündüğümüzde; Çukur kimde kalırsa Kültürpark onun özel bahçesi haline gelmeyecek mi?” dedi.

https://m.gercekizmir.com/default.as...haberid=163820

8. Bu ZİHNİYET KEMERALTI ESNAFININ DÜŞMANI, BU PROJE YAPILMIŞ OLSUN O BOLGEDE CANLILIK OLACAKKK BU AKİL ADAMLARDAN ÇEKTİĞİMİZ ,
    BİR AVUC İNSAN(?) insan diyemiyorum İZMİR E YÖN VERİYOR...

Alıntı Originally Posted by paslı çivi Yazıyı Oku
    İZMİR 'İN EN ZEKİ ADAMLARININ SORULARI BU İSE GERİSİNİ DÜŞÜNEMİYORUM

Tugay’a 8 soru: Kültürpark gökdelenin özel bahçesi mi olacak?
    İzmir’in önemli sorunları arasında yer alan Basmane Çukuru ile ilgili Kültürpark Platformu’ndan bir açıklama daha geldi. Başkan Tugay’a 8 soru sorulan metinde, “Çukur’a yapılmak istenen gökdelenin otopark ve yol bağlantıları ile birlikte düşündüğümüzde; Çukur kimde kalırsa Kültürpark onun özel bahçesi haline gelmeyecek mi?” dedi.

https://m.gercekizmir.com/default.as...haberid=163820

Sayfa 201/216 İlkİlk ... 101151191199200201202203211 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •