Sayfa 386/500 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486 ... SonSon
Arama sonucu : 3995 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,272
    İyi dilekleriniz için teşekkürler . Yaş kemale erince bilmedikleriniz ve zamanınız azalıyor daha seçici olmak zorunda kalıyorsunuz. ZAman da daha değerli olduğu için ucuz bir şey bulmak için bile program yazıyorsun. Yaş ilerledikçe bilgi kalite ve kaynak sorgulaması önem kazanıyor. Her zaman ucuz bir şey de olması gerekmiyor. Sözün kısası benim beklentim sizinkiler gibi sofistike değil koyduğum kriterleri sağlayan her hisse bana AL ışığı yakar . 550 kağıttan sadece 30 - 40 tanesi beni ilgilendirir gerisine bakmam bile. AEFES örnek olarak çok beğerndiğim bir kağıt düştüğü durum da ortada. Sözün kısası değişik fikirlerimiz olması iyidir . Eğer herkesin kendi gibi yazan kişilerle ilişkisi olsa idi bu ego şişirir ve hata yapmaya sebep olur idi .
    Bence burada olman benim için değerli. İyi ki varsın 2025 de de aramızda ol. Senin ve tüm forum dostlarımızın 2025 yılını kutlarım öncelikle her şeyin gönlünüzce olmasını diler, mutlu huzurlu barış ve hoşgörü dolu bir yıl dilerim .

Alıntı Originally Posted by Ganalı Yazıyı Oku
    Sevgili George hayatta herşeyin başı sağlık.Sana ve sevdiklerine forumdaki tüm arkadaşlarıma sağlıklı mutlu yıllar diliyorum

Egeen tahtası sana şu an gerekli cevabı veriyor. 200 lotla devre kesen bir tahtada elmas madeni bulsa ne yazar. Tamamen iş ky söğüşleme yerine döndü. Ben bedellsiz için aldım bana ne patronun karından bana vermedikten sonra. Ben bedelsizciyim Netaş karton beni bunlar mal mülk sahibi yaptılar.Sana geçen yıl al dediğim milpa senin burun kıvırdığın 7 den 160 oldu?? Ne oldu ihracat mı yaptı fabrikası mı taşındı Euro dolar mı bastı??? Öğrenmen lazım yoksa bu borsada para kazanamazsın George. Hadi kal sağlıcakla
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,272
    Doların aşırı değerli olmasından dolayı pazar kaybına uğradık. 1 yıl kadar önce 97% olduğuna eminim. KAnada pazarını 38 yıldır ailem yaşadığı için takip ederim. EGEEN ürünleri ismi ile aranır idi. Fiyat performans olara kçok değerli ürünleri var idi . Şu sıralarda artık öğle değil açık açık yazarsdam biraz pahalı .

Alıntı Originally Posted by bendosto Yazıyı Oku
    Abd ye ihracat %60 larda diye biliyordum. Avrupa %25 geri kalan iç pazar.

Egeen yeni fabrikası, bedelsiz potansiyeli, sanayi şirketi olması, İhracat şirket olması ve düzenli kar edebilen bir şirket olması ve temettü dağıtıyor olmasıyla güzel bir şirket. Çok uzun vadeciler için kaybedilen bir şey yok. Kısa orta-vade için can sıkacağı ve sıktığı kesin.
    Buraya kadar elinde tutan uzun vadeciler bundan sonra tutar mı asıl soru bu.

Şirketin geleceği hakkında doctrine beyin yorumunu merak ediyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,272
    Fakir avuntusu lafını sevdim. Trump kararlarını Haziran a kadar ve bu kararların etkilerini de Eylülden sonra göreceğiz. Trump ı destekleyen bir Çevredeyim, bu yüzden yapacaklarını biliyorum. Yapacakları ABD vatandaşları için oldukça iyi olacak. Dünyanın bundan memnun kalacağını sanmıyorum. Dünyanın polisi olamaktan uzaklaşan ve ABD çıkarlarını dünyanın çıkarlarının hatta NATO nun çıkarlarının da önünde gören bir ABD göreceğiz. Zaten olması gereken de buydu. Sonrası dünya için gerçekten sorunlu olabilir. Çin denizi Hint okyanusu ve Büyük okyanus ABD için hedef alan olacak diye bekliyorum. Özellikle son 2 yıldır Avustralya nın silahlanması projesini de yakından takip eden biri olarak gelecekte olacaklardan pek haz aldığımı söyleyemem .
    Size de sağlıklı mutlu ve huzurlu bir 2025 dilerim .

Alıntı Originally Posted by ironarm Yazıyı Oku
    Uzun zamandır forumda yazmıyordum ama sürekli takip ediyorum sayfayı. 2024 maalesef ekonomik anlamda hayal kırıklığı oldu, ömrümüzden koskoca bir yıl boşuna gitti hatta yanında fazlasını da götürdü. Umarım 2025 geçen yılı fazlasıyla telafi edeceğimiz bir yıl olur. Yine de her şey borsa değil... (fakir avuntusu oldu bu biraz )

Tüm ortaklara sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol kazançlı bir yıl dilerim. Saygılar.

4. 2016'dan beri ilk kez yıllık negatif getiri ile kapattık ancak 2025'te küllerinden yeniden doğacağını düşünüyorum. Umut fakirin ekmeği

Tüm ortaklara mutlu sağlıklı bir yıl dilerim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,664
    takası da artık göremiyoruz
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    takası da artık göremiyoruz
    para para para

yeşil olursa daha makul

yabancılara her halt serbest bizi ise kör etmeye zorluyorlar küçük yatırımcı zaten zararda birde otorite zorluyor borsada olmayın diye.YTD.

Din ve ahlak burada masal oluyor.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,664
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    para para para

yeşil olursa daha makul

yabancılara her halt serbest bizi ise kör etmeye zorluyorlar küçük yatırımcı zaten zararda birde otorite zorluyor borsada olmayın diye.YTD.

Din ve ahlak burada masal oluyor.
    kademeler de kapatılsın kör tuttuğumu misali körebe oynayalım!Kademe açık olsa ne gerçi baksanıza 1 5 6 7 lot
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,664
    Ses ver Bayraktar ne olacak bu hisse?

Sayfa 386/500 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •