Sayfa 723/1005 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,777 - 5,784 arası.

Konu: Viop LXI

1. Tufan Cömert
    @tufancomert
    Yılbaşı seyahat trafiği, uçaklarda yer yok filan derken meğer fiyatlar düşüyormuş. Hayır yani uçak biletine verdiğim parayı ben biliyorum. TÜİK buna düşmüş diyorsa Ocak-Şubat ne olacak merak içindeyim
    Alıntı
    Şebnem Turhan
    @basitvegan
    ·
    1 inç
    TÜİK verilerine göre Aralık 2024’te bir önceki aya göre uçak biletleri yüzde 27,78, otobüs biletleri yüzde 5,66 düşmüş. Şaştım!
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Ordudan veya kamudan atilmak kanun yapicinin hukuka uygun davrandığını göstermez. Dolayısıyla tepki gösterilerek ise alarak reaksiyon göstermek te normaldir.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    SEKULER-LAİK arkadaşlarla pek az konuda aynı noktadayız...Birisi de bu..Bu tarikatler cidden kapatılmalı.İSLAMA verdikleri zararı kimse vermez.İSLAMI,akıl dışı din-mitolojik kavramlar yumağına dönüştürdüler.

https://x.com/i/status/1875044419306434641

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    O zaman AKP li de kendi cenahını alacak.HDP belediye de kendi militanlarını..

Dediğim gibi DEVLETİN İHRAÇ KARAINA RAGMEN, SEN DÜŞÜNCENE YAKIN OLANI ALIRSAN diğerine de aynı hakkı vermiş olursun.

Mesela sen ki müslüman hassasiyetlerini(pek çok çelişki görmeme ragmen) ifade ediyorsun.TSK DAN Müslüman ibadetleri icra ettikleri için atılan binlerce subayın,çıkan kanunla belediyelerde bile işe alınmaması olayına ne dedin?
    Zamanın da yapılan, özellikle askerlerin yaptığı yanlış akp yi iktidar yaptı. İHL mezunu olarak yaşadım bu sorunları. Ama bugün siyasal İslamcıların akp lilerin yaptığı onlardan zerre farkı yok. Hepsi din ticareti yapıyor. Bugün öyle bir duruma geldik ki. Nerdeyse hepsi en güvenilmez korkulan tipler oldu. Ben de aynı şekilde uzak duruyorum onlardan. Viob İslam'a göre caiz mi. Beni tanıyan görüşenler bilir. Ben banka iştiraki olan banka vs almam viob yapmam. Derya kazanacağımı bilsem bile. Hatta spekülatif mantıklı temeli olmayan hisseyi de almam.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    SEKULER-LAİK arkadaşlarla pek az konuda aynı noktadayız...Birisi de bu..Bu tarikatler cidden kapatılmalı.İSLAMA verdikleri zararı kimse vermez.İSLAMI,akıl dışı din-mitolojik kavramlar yumağına dönüştürdüler.

https://x.com/i/status/1875044419306434641
    ellaaa ellaaa

kendi cenahınla sanki hep aynı yerdesin hiç kutuplaşmamışsın

iranda 3 vakit ezan okunur .. 5 vakit namazıda... cuma namazını bile senden farklı kılar.

siz önce kendi aranızda bi birlik kurunda..

sonra seküler kesime bakarık amca.

6. Artık tarikatlar konusunda sağolsun cenah konsolidasyon nedeniyle geç kalındı. Bir kuşak bunları muteber sanarak gerizekali pacoz oldu. Bunlar aramızda ve kamuda etkin durumdalar. Yazık oldu.

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Artık tarikatlar konusunda sağolsun cenah konsolidasyon nedeniyle geç kalındı. Bir kuşak bunları muteber sanarak gerizekali pacoz oldu. Bunlar aramızda ve kamuda etkin durumdalar. Yazık oldu.

yol veren tonla para akıtanlar sağolsun

devam böyle iyi.. imamhatip aça aça bak milletin ahlak seviyesi 20 senede nasılda yükseldi.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Zamanın da yapılan, özellikle askerlerin yaptığı yanlış akp yi iktidar yaptı. İHL mezunu olarak yaşadım bu sorunları. Ama bugün siyasal İslamcıların akp lilerin yaptığı onlardan zerre farkı yok. Hepsi din ticareti yapıyor. Bugün öyle bir duruma geldik ki. Nerdeyse hepsi en güvenilmez korkulan tipler oldu. Ben de aynı şekilde uzak duruyorum onlardan. Viob İslam'a göre caiz mi. Beni tanıyan görüşenler bilir. Ben banka iştiraki olan banka vs almam viob yapmam. Derya kazanacağımı bilsem bile. Hatta spekülatif mantıklı temeli olmayan hisseyi de almam.
    yokya sen bilmiyorsun öbür tarafta sorduklarında gariban için oynuyordum dersen yırttın siyasal islamcılarda her türlü kılıf mevcuttur.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 723/1005 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •