Sayfa 743/1005 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,937 - 5,944 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Tüik duymasın IQ muzu 100 e çıkarır..
    çıkaramazlar, itiraz sonucu mahkemeden tüik yöneticilerinin IQ ortalaması 100 mü diye tespit istenirse ne olacak..

2.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Akp dine duyarlı bir parti olsa siyasal islamcı dinci din tüccarları diye zaten yaftalanmazdı..Dine en çok zarar veren parti zaten kendisi..onun döneminde millet deizme kaydı..imamların siyaseti yüzünden insanlar camilerden soğudu..sen son 5 yıldır desteklemiyorum diyorsun..akpnin rezillikleri son 5 yıl da mı başladı?
    Abka kutuplasmadan kurtulabilse en büyük akp düşmanı olur.
    Hiçbir ateizm deizm derneği vakfı bilimadami fizikcisi vs akp kdr dine zarar veremez

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    memleketin IQ ortalaması 90 altına düştü araştırmayla sabit, hala gluten vazgeçilmezdir diyor adamlar..
    90 civarı ise iyidir... İddialı bir rakam bence...

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    benim için yanlış cvp çıtak
    bir koyun üç alıncılar

13 gün boyunca 93000 i aşağı kırmayı beceremeyince

boğalar 1 OCAK itibariyle

''ne var ne yok DALIN '' dimişler

bu olabilirmi ?

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    obezite aşırı karbonhidrat tüketimi ve az protein tüketimi ile düşük gelir grubunun hastalığıdır. amerikada bile böyledir. bir tık aşağısı zaten açlıktır.

yoksa düzgün beslenen az çok hareket eden insan kolay kolay obez olmaz.

reis çıkar aslanım sen ne bilirsin, 23 yılda kilonuz bile benim sayemde arttı derse kabulümdür.
    Yani siz ülke olarak iyi beslenemiyoruz ondan obeziz diyorsunuz .... Mümkün değil bence ...Reis okusa nankör bu halk derdi söz meclisten dışarı....

Bizde akşamları yağlı kuzu etinin üstüne geç saatte yenen pastalar bence obezitenin sebebidir Halk bilinçsiz...

Aşırı tükettiğim gluten sebebi ile olaylara daha net bakabiliyorum... Tavsiye ederim

6. Kral Kızını Kime Verir???

03.01.2025 Cuma

XU030YVADE(ki artık şubat2025 vade) ..

Dün vadenin ilk günü 11268 dip gördü bugün tepe 11756 tepe gördü şimdi akşam seansında 11716..

Uzlaşma 11695 idi...

Alemin longerlerine bir bütün olarak tebrikler
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    90 civarı ise iyidir... İddialı bir rakam bence...
    90 altı donuk zekaya giriyor nesi iyi bizimki seksenlerde geziniyor..

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Akp dine duyarlı bir parti olsa siyasal islamcı dinci din tüccarları diye zaten yaftalanmazdı..Dine en çok zarar veren parti zaten kendisi..onun döneminde millet deizme kaydı..imamların siyaseti yüzünden insanlar camilerden soğudu..sen son 5 yıldır desteklemiyorum diyorsun..akpnin rezillikleri son 5 yıl da mı başladı?
    ben hiç denk gelmedim ama

bu ülkeyi kurtaranlar arasında en çok emeğe sahip olan, KAZIM KARABEKİR, FEVZİ ÇAKMAK gibi paşalarımızın onayı ile başlarına geçmiş, başkomutan, başkumandan, ülkemizin kurucusu

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün ismini neden zikretmiyorlar ?

tv seyrederim genelde... bakanların falan konuşması denk gelir

her konuşmalarında, birşeyler söyledikten sonra ''cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan'ın desteği ile... '' falan derler

ATATÜRK'e bu kadar nefret neden ?

Sayfa 743/1005 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •