Sayfa 742/1005 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,929 - 5,936 arası.

Konu: Viop LXI

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    AKP azıcık duyarlı olsaydı bir gecede bu değerlere hakareti açık suç kapsamına alan bir kanun yapardı..bir gecede olurdu.

22 yıldır yapmadı

https://x.com/i/status/1874958712273563815
    Akp dine duyarlı bir parti olsa siyasal islamcı dinci din tüccarları diye zaten yaftalanmazdı..Dine en çok zarar veren parti zaten kendisi..onun döneminde millet deizme kaydı..imamların siyaseti yüzünden insanlar camilerden soğudu..sen son 5 yıldır desteklemiyorum diyorsun..akpnin rezillikleri son 5 yıl da mı başladı?
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

bakın beyefendi benim sizinle şahsi işim olmaz, size birşey demem

hafif gelirsiniz...

ben size AKEPE'LİSİN, RTE'cisin demedim

Net söylüyorum..BANA NE AKP DEN-RTE den...Ne üyeyim ne de son 5 yıldır desteklerim.AKP ,islami parti olsaydı KURAN-İSLAM a hakaret için bir gecede koruyucu kanun çıkarırdı.

Sen neden konuyu akp ye getiriryorsun.Kafa basmıyor mu?

HIRSIZ İSLAMCI-SİYASAL İSLAMCI vs..bir insan söylerse onun islamla inançı kalmaz.
    Toplumsal fay hattını tetikler.Siyasal x,siyasal y diye 100 slogan bulunur.
    kalktın bana FASIK dedin.

Yavuz değil..FASIK oluyorsun..veya siyonist hocanın yavru kemalisti...

Bu memlekette,işbirlikçi kemalistler yüzünden yapılmayan zulum kalmadı...Şimdi bana saydırma...

Sen ne zaman fikir adamı oldun he mi?
    bende sana dedim ki ;

bu video nedir ? aslını astarını bi anlatın.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    % 100 ihtimal ile, bir teklif üzerine bir ayin izlemedir.

ama şöyle bir video var

https://www.facebook.com/67tekin/vid...66885950286910

sazanlar atlamıştır.

her zaman derim, ben OKUMAM, ARAŞTIRMAM

seven var ise, bu videonun aslını astarını bulsun... yazsın bize
    diyeceğiniz şu kadar basit.

işte ''bilmem şu ülke ziyaretinde, ülke lideri ile falan görüştükten sonra, ayin izlemesi teklif edilmiş... oda hepimiz insanız, diyalog elbette olacaktır, izleyelim sıkıntı yok...'' denilerek izlenmiştir.

hele önce bana bunu bi deyin...de... ben karşımdakini tam bir tanıyayım

tanımaz isem... ona yanlış birşey söylersem, evet FASIK olurum

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İbadethaneler Allah'ın evidir cami olsun kilise olsun ne niyetle gittiğin önemli. Cami diye gitmiş bakmış hoca yok sonra çıkmış bunda abartacak ne var.
    dur abi... bu mesele öyle gırgıra alınacak durum değil

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Reis dediyse bir bildiği vardır..
    O zaman da vardır...Bu zamanda vardır...İleriki zamanda da vardır...

Ben halkın obezite ile savaşması gerektiği ve bu nedenle biraz aç sefil kalması taraftarıyım...Ülkemin halkının obez olmaması için oyum Reis e....
    obezite aşırı karbonhidrat tüketimi ve az protein tüketimi ile düşük gelir grubunun hastalığıdır. amerikada bile böyledir. bir tık aşağısı zaten açlıktır.

yoksa düzgün beslenen az çok hareket eden insan kolay kolay obez olmaz.

reis çıkar aslanım sen ne bilirsin, 23 yılda kilonuz bile benim sayemde arttı derse kabulümdür.
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    obezite aşırı karbonhidrat tüketimi ve az protein tüketimi ile düşük gelir grubunun hastalığıdır. amerikada bile böyledir. bir tık aşağısı zaten açlıktır.

yoksa düzgün beslenen az çok hareket eden insan kolay kolay obez olmaz.

reis çıkar aslanım sen ne bilirsin, 23 yılda kilonuz bile benim sayemde arttı derse kabulümdür.
    memleketin IQ ortalaması 90 altına düştü araştırmayla sabit, hala gluten vazgeçilmezdir diyor adamlar..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Akp dine duyarlı bir parti olsa siyasal islamcı dinci din tüccarları diye zaten yaftalanmazdı..Dine en çok zarar veren parti zaten kendisi..onun döneminde millet deizme kaydı..imamların siyaseti yüzünden insanlar camilerden soğudu..sen son 5 yıldır desteklemiyorum diyorsun..akpnin rezillikleri son 5 yıl da mı başladı?

AKPYİ ilk başta savunmak için çok temel sebeplerimiz vardı

1- 28 şubat travması:Tesettürlü memurların uyarılmadan atılması riski(hürriyet gaz. var)
    2- katsayı: tek kelimeyle YUNAN bile BUNU yapmazdı..ÖSS ham puan birincisi bile üniversiteye giremezdi.( eşim bu katsayı olayının bizzat mağdur)

3- o zamanki dehşet ekonomik kriz..

4- Bitmeyen terör(dağlıca kat. vs 2008-9).KİTLESEL TEROR olaylarını SİHALAR bitirdi.KARAKOLU 300 KİŞİ İLE BASMA.

Bunu kabul edelim CUM.TARİHİNİN ekonomik olarak en güçlü çağını biz AKP 2011-13 arasında yaptı.

Borsa 5 dolar. enflasyon ve faiz +4 oldu..(İNGİLTERE ENF. daha iyidik)

5- istişare kültürü vardı.3 li kararname ile atama bu anlama gelir.

6-Askeri vesayetin kırılması.Askerden izin almadan katsayı bile değişemiyordu

7-AKP nin , müslüman kesimin çok çektiği kemalist uygulamalrdan- çizgiden uzak olması

Benim açımdan AKP yi sonuna kadar desteklemek için çok sebep vardı

AKP yine 2002 ruhuna dönsün yine sonuna kadar desteklerim.

AKP den uzak kalmak asla benim için CHP değildir.
    O partiye güvenmem sözkonusu değil..onuda not edelim.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    memleketin IQ ortalaması 90 altına düştü araştırmayla sabit, hala gluten vazgeçilmezdir diyor adamlar..
    Tüik duymasın IQ muzu 100 e çıkarır..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 742/1005 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •