Akp dine duyarlı bir parti olsa siyasal islamcı dinci din tüccarları diye zaten yaftalanmazdı..Dine en çok zarar veren parti zaten kendisi..onun döneminde millet deizme kaydı..imamların siyaseti yüzünden insanlar camilerden soğudu..sen son 5 yıldır desteklemiyorum diyorsun..akpnin rezillikleri son 5 yıl da mı başladı?
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
bakın beyefendi benim sizinle şahsi işim olmaz, size birşey demem
hafif gelirsiniz...
ben size AKEPE'LİSİN, RTE'cisin demedim
kalktın bana FASIK dedin.
bende sana dedim ki ;
bu video nedir ? aslını astarını bi anlatın.
diyeceğiniz şu kadar basit.
işte ''bilmem şu ülke ziyaretinde, ülke lideri ile falan görüştükten sonra, ayin izlemesi teklif edilmiş... oda hepimiz insanız, diyalog elbette olacaktır, izleyelim sıkıntı yok...'' denilerek izlenmiştir.
hele önce bana bunu bi deyin...de... ben karşımdakini tam bir tanıyayım
tanımaz isem... ona yanlış birşey söylersem, evet FASIK olurum
obezite aşırı karbonhidrat tüketimi ve az protein tüketimi ile düşük gelir grubunun hastalığıdır. amerikada bile böyledir. bir tık aşağısı zaten açlıktır.
yoksa düzgün beslenen az çok hareket eden insan kolay kolay obez olmaz.
reis çıkar aslanım sen ne bilirsin, 23 yılda kilonuz bile benim sayemde arttı derse kabulümdür.
audentes Fortuna iuvat
AKPYİ ilk başta savunmak için çok temel sebeplerimiz vardı
1- 28 şubat travması:Tesettürlü memurların uyarılmadan atılması riski(hürriyet gaz. var)
2- katsayı: tek kelimeyle YUNAN bile BUNU yapmazdı..ÖSS ham puan birincisi bile üniversiteye giremezdi.( eşim bu katsayı olayının bizzat mağdur)
3- o zamanki dehşet ekonomik kriz..
4- Bitmeyen terör(dağlıca kat. vs 2008-9).KİTLESEL TEROR olaylarını SİHALAR bitirdi.KARAKOLU 300 KİŞİ İLE BASMA.
Bunu kabul edelim CUM.TARİHİNİN ekonomik olarak en güçlü çağını biz AKP 2011-13 arasında yaptı.
Borsa 5 dolar. enflasyon ve faiz +4 oldu..(İNGİLTERE ENF. daha iyidik)
5- istişare kültürü vardı.3 li kararname ile atama bu anlama gelir.
6-Askeri vesayetin kırılması.Askerden izin almadan katsayı bile değişemiyordu
7-AKP nin , müslüman kesimin çok çektiği kemalist uygulamalrdan- çizgiden uzak olması
Benim açımdan AKP yi sonuna kadar desteklemek için çok sebep vardı
AKP yine 2002 ruhuna dönsün yine sonuna kadar desteklerim.
AKP den uzak kalmak asla benim için CHP değildir.
O partiye güvenmem sözkonusu değil..onuda not edelim.
Yer İmleri