Sayfa 746/1005 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: Viop LXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    abkanın çok üstüne gitmeyelim yaş belli... beton kafa gelmiş beton gider.

saçmalamış yine.. islamı koruma yasası vs..

allah kendi dinini koruyamıyor mu

işte kuranın üstüne oturan çocuk bunların kurbanı..

o kadar kutuplaştıma yapıldıki.. imam osturdu cemaat işte böyle sıçar.

o kitap kuran değil incil olsa ben yine aynı tepkiyi veririm.. yaptığı aptallık. ve cahillik.

ortadoğu yolunda ... tam gaz ileri .. böl yönet.

''Allahın değirmeni yavaş döner ama kusursuz öğütür''

Bu dünyadaki herşeyin cezası mutlaka çekilir.Ya bu alemde ya da diğer alemde.

ALLAH KENDİNİ koruyamıyor mu? demek saçma bir ifade.

Tüm dünyanın bir meteorluk işi var.Bir gecede depremde 11 ilimiz yıkıldı(yani insan uygarlığı bu kadar acizdir) .O işler ayrı...

Ama insana düşen kısmı önemlidir.SENİN NE YAPTIĞIN.ÇÜNKÜ DEĞERLERİN İÇİN MÜCADELEN DİNİ MUTLAK BİR yükümlülüktür ve İMTİHANIN TEMEL parçasıdır.

O zaman ÇARLİ HEBDOYA ( karikatür yayımlayan dergi)dokunmayalım.Tepki göstermeyelim.ALLAH onlara meteor mu indirsin?

O itin yaptığı bu kadar basit mi?

Bu ülkede 5816 yasası var(Atatürkü kor. yasası)..Daha pek çok ortak değerleri koruyan yasa varken neden halkı %75 müslüman olan ülkede böyle bir kanun olmasın?

AÇIK BİR KANUN...buna özgü bir kanun.

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...81#post6957981

Soruya doğru cevap verene ömrü hayatımda üstad-ı azam hitap edeceğim

11715
    hafta sonu riskini de aldığına göre ilk önce yukarıdaki boşluğu, sonra da bir şeyi bahane edip aşağıdaki boşluğu doldurur

ayrıcana gün boyu viop yazdım. kimseye tebelleş olmadım
    audentes Fortuna iuvat

3. https://www.hisse.net/topluluk/showt...=1#post6958008

Ben şimdi bi aleme akacağım ..

Tüm dostlarıma , 06-10 Ocak haftasında bol şans dilerim

https://www.youtube.com/watch?v=ul_k...C3%A7%C4%B1nar

11712

Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 84 kişi okumaktadır. (19 üye ve 65 ziyaretçi)

mert45, 2ileri1geri, ABKA+, bozdogan82, cemalbb, D83, Denizdenizli61, Ebrar+, el turco+, EMLAK, fanatik59, katırcı_bedri+, koz42, lunatic, MiniYatirimci+, realities, snob77, TOKATYILDIZI470+, tyler001
    Hayat hoş gerisi boş

borsa viop iyi bir şey olsa sümerler icat ederdi.

yazıyı, birayı icat etmişler. tekrar saygı duydum.

şaka
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

O itin yaptığı bu kadar basit mi?

Bu ülkede 5816 yasası var(Atatürkü kor. yasası)..Daha pek çok ortak değerleri koruyan yasa varken neden halkı %75 müslüman olan ülkede böyle bir kanun olmasın?

AÇIK BİR KANUN...buna özgü bir kanun.

bak kardeşim insanoğlu cahildir.. cumhuriyet seni ayakta yasaları ile birlikte tutar ama din tutmaz

sen taraflı bakıyorsun. ve sadece kutuplaşma üzerinden muhabbet edebiliyorsun normal bir sohbetin bile yok.

ben senin neden böyle düşündğünü anlayabiliyorum.. bu coğrafyada bende büyüdüm

yanıldığın şey.. cahil ve güdülmeye alışmış insanoğlunun neler yapabileceği.

iranda olan bu..

şeriaaat isterükçüler öyle bir yasa çıksın bak yarın türbanlı bacına ne yapıyorlar sokakta saçının teli göründü diye... buyur sıkıysa çıkar.

irandan tonla video var..

ben kapalıyada bişey demem açığada. o dine veya bu dine işim olmaz.

ama kendi dininle kendini mahvedersin. herkes senin bildiğin güzel ahlaklı dindarlardan değil. bunu kullanacak tonla örgüt var bu ülkede.

bu cumhuriyetin değerini çok geç anlayacaksınız ama iş işten geçmiş olacak.

bir kvılcımla başlar tüm ülkeyi yakar..

kutuplaştırma dilinden vaz geç.. kendin için geç. benden tavsiye.

sadece Atatürk yasası yok.. din dil ırk ayrımcılığı yasasıda var )

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bak kardeşim insanoğlu cahildir.. cumhuriyet seni ayakta yasaları ile birlikte tutar ama din tutmaz

sen taraflı bakıyorsun. ve sadece kutuplaşma üzerinden muhabbet edebiliyorsun normal bir sohbetin bile yok.

ben senin neden böyle düşündğünü anlayabiliyorum.. bu coğrafyada bende büyüdüm

yanıldığın şey.. cahil ve güdülmeye alışmış insanoğlunun neler yapabileceği.

iranda olan bu..

şeriaaat isterükçüler öyle bir yasa çıksın bak yarın türbanlı bacına ne yapıyorlar sokakta. buyur sıkıysa çıkar.

ben kapalıyada bişey demem açığada. o dine veya bu dine işim olmaz.

ama kendi dininle kendini mahvedersin. herkes senin bildiğin güzel ahlaklı dindarlardan değil. bunu kullanacak tonla örgüt var bu ülkede.

bu cumhuriyetin değerini çok geç anlayacaksınız ama iş işten geçmiş olacak.

bir kvılcımla başlar tüm ülkeyi yakar..

kutuplaştırma dilinden vaz geç.. kendin için geç. benden tavsiye.

sadece Atatürk yasası yok.. din dil ırk ayrımcılığı yasasıda var )
    Senin bu durumdaki hassasiyeti anlamanı bekleyemem.

KURAN-islam-peygamber,bu ülkede 65 milyonun saygı duyduğu değerler.Onların rehberi.

Toplumsal 2 ana bayram o değerler çıkışlı.İnsanların bırakın saygı duyduğu %30 luk kesimin hayatının merkezine koyduğu EN KUTSAL DEĞERLER.

Askerimiz,ALLAH ALLAH DİYE savaşır..

Bu kadar KUTSAL DEĞERLERE, sütü bozuk 2 tane p... Şöhret için hakaret edecek ve bu KANUNLA (BUNA ÖZEL KANUN) korunmayacaksa ..2 gün tutuklu olup salınacaksa bana kimse AKP ile islamı hiç bir şekilde yanyana getirmesin.

Tanımı geniş olan -kanun koruyucunun insafına kalmış -muğlak hükümler değil..özel kanun lazımdır.Belkide bu olay vesile olur. ASKERİ OKULLARI bir gecede kapatan(çok zor bir olaydı) ve Genelkurmay baş. MSB bağlayan güç isterse bir gecede bunu TBMM den geçirir.

Dur bakalım ..Bu yönde bir baskı-talep var.

Yoksa toplumsal barış dediğiniz olay sağlanamaz.

7. Ben hayatımın en büyük hatasını herkesi kendim gibi sanarak yaptım ve bunun bedelini hala ödüyorum.Allah'a inananların benim gibi inandığını , ülkeyi seviyorum diyenlerin benim gibi sevdiğini,adaleti ve hukuku savunuyorum diyenlerin benim gibi savunduğunu düşündüm,bunun ölümcül bir hata olduğunu anladığım da iş işten geçmişti.Oysa ruhum ve zihnim bir seyyah gibi dünyayı gezmişti,ama mezar taşı burada işte..

8. Abka maksatlı yazıyorsun trollük yapıyorsun.

TCK 216 vardı, bildiğim kadarıyla halen duruyor. Gayet yeterli.

Sayfa 746/1005 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •