Sayfa 744/1005 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,945 - 5,952 arası.

Konu: Viop LXI

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    emlak prototip denemişliğin var mı..?
    abi benim aslında alkolle çok aram yok rakıyı yazın arkadaş ortamı olursa içerim tek başıma belki seneden seneye canım çeker.

tonla alkolü diz en kalitelisini. bira varsa içlerinde alır diğerlerini aramam. keyfi yani. biradaki elkolden ne olacak % 5 alkol var su diye içiyoruz.

2.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    90 altı donuk zekaya giriyor nesi iyi bizimki seksenlerde geziniyor..
    Tamam işte... Donuk olsun. Miss..
    Ne yapacağız berrak zekayı...
    Emekli maaşını Atm den çekmeye yetiyorsa , bize yeter...

3.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    şahaser
    2024 yılı kapanışı için daha iyisi olamazdı
    yepyeni umutlarla 2025'i karşılıyoruz, hayırlısı diyelim
    ..
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...17#post6956317

Eyvallah
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Akp dine duyarlı bir parti olsa siyasal islamcı dinci din tüccarları diye zaten yaftalanmazdı..Dine en çok zarar veren parti zaten kendisi..onun döneminde millet deizme kaydı..imamların siyaseti yüzünden insanlar camilerden soğudu..sen son 5 yıldır desteklemiyorum diyorsun..akpnin rezillikleri son 5 yıl da mı başladı?
    abkanın çok üstüne gitmeyelim yaş belli... beton kafa gelmiş beton gider.

saçmalamış yine.. islamı koruma yasası vs..

allah kendi dinini koruyamıyor mu

işte kuranın üstüne oturan çocuk bunların kurbanı..

o kadar kutuplaştıma yapıldıki.. imam osturdu cemaat işte böyle sıçar.

o kitap kuran değil incil olsa ben yine aynı tepkiyi veririm.. yaptığı aptallık. ve cahillik.

ortadoğu yolunda ... tam gaz ileri .. böl yönet.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    AKPYİ ilk başta savunmak için çok temel sebeplerimiz vardı

1- 28 şubat travması:Tesettürlü memurların uyarılmadan atılması riski(hürriyet gaz. var)
    2- katsayı: tek kelimeyle YUNAN bile BUNU yapmazdı..ÖSS ham puan birincisi bile üniversiteye giremezdi.( eşim )bu konun bizzat mağdur)

3- o zamanki dehşet ekonomik kriz..

4- Bitmeyen terör(dağlıca kat. vs 2008-9)

Bunu kabul edelim CUM.TARİHİNİN ekonomik olarak en güçlü çağını biz AKP 2011-13 arasında yaptı.

Borsa 5 dolar. enflasyon ve faiz +4 oldu..(İNGİLTERE ENF. daha iyidik)

5- istişare kültürü vardı.3 li kararname ile atama bu anlama gelir.

6-Askeri vesayetin kırılması.Askerden izin almadan katsayı bile değişemiyordu

7-AKP nin , müslüman kesimin çok çektiği kemalist uygulamalrdan- çizgiden uzak olması

Benim açımdan AKP yi sonuna kadar desteklemek için çok sebep vardı

AKP yine 2002 ruhuna dönsün yine sonuna kadar desteklerim.

AKP den uzak kalmak asla benim için CHP değildir.
    O partiye güvenmem sözkonusu değil..onuda not edelim.
    Şimdi o güçlü dönem dediğin yıllara kadar 65 milyar dolarlık özelleştirme yaptılar..o işin reklamlar kısmıydı herkes mutluydu..devamı gelmedi gelemedi..satacak bir şey kalmadı..Sen evini satıp araba alır mısın? araba eskiyince evsiz olduğumuzu anladık..

akp dönemi olan usulsüz olayları biz cafe trend de yıllarca yazdık..Kitap olur..Konumuz o değil yoksa Ali dibodan başlayıp günümüze kadar geliriz..

Dindar bir parti siyasette dürüst ve ilkeli olması gerekirdi..Çünkü bunlar müslüman güvenilir emin insanlardır örnek olmalılardır diye bakılır.. Gerçekten öyle olsalardı ateistler bile bak ya adamlara gerçekten helale haram katmıyorlar adaletten şaşmıyorlar derdi..Dini hassasiyeti olan bir parti ihale işlerine dikkat ederdi atama işlerine dikkat ederdi kul hakkına dikkat ederdi..liyakat(Nisa58) işlerine dikkat ederdi..

Ama etmediler..Onu anlamak için 15 yıl beklemeye gerek yoktu anladım ve uzaklaştım oy bile atmadım bu güne kadar..Ve insanların dine bakışını sarstıkları için beddua bile ettim..ben ise 5 vakit namaz kılan pazartesi perşembe oruç tutan biriydim..Allah güç versin hidayet etsin yine yaparım..

Beni ateistler rahatsız etmez..Allah hidayet etsin der geçerim..Siyasal islamcı tabirleri rahatsız etmez akpyi rahatsız etsin..senin de rahatsız olmana gerek yok bu tabirlerden..Münafıklığı yapan onlarsa Hutame'ye gideceklere de yoldaş olmayalım..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

öyle bir yasa çıksın.. görelim türbanlı kızını sokakta saçının teli göründü diye 5 kişi dalmıyomu )

buyur çıkar abey.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    abi benim aslında alkolle çok aram yok rakıyı yazın arkadaş ortamı olursa içerim tek başıma belki seneden seneye canım çeker.

tonla alkolü diz en kalitelisini. bira varsa içlerinde alır diğerlerini aramam. keyfi yani. biradaki elkolden ne olacak % 5 alkol var su diye içiyoruz.
    özlemişim yinede en son bayram tatilinde içmiştik

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    çıkaramazlar, itiraz sonucu mahkemeden tüik yöneticilerinin IQ ortalaması 100 mü diye tespit istenirse ne olacak..
    mahkeme heyeti Van'a sürülür..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 744/1005 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •