Sayfa 194/253 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244 ... SonSon
Arama sonucu : 2024 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: ASTOR - Astor Enerji A.Ş.

1. Bununla birlikte yeni tahsis edilen alan üzerinde, dağıtım ve güç transformatörleri üretimlerimizin ana girdilerinden olan bakır ve alüminyum iletken üretim tesisi yatırımı yapılması kararı alınmıştır. Yaklaşık 50 milyon USD tutarında makine, sistem ve ekipman kurulumu planlanan yatırımın 2025 yılı sonunda devreye alınması planlanmaktadır. Yatırımın tamamlanması ile yıllık yaklaşık 12.000 ton emaye ve kağıt kaplı yuvarlak ve yassı bakır ve alüminyum iletken üretiminin yanı sıra CTC (Continuously Transposed Conductors) bakır iletken üretimi gerçekleştirilecektir. Söz konusu yatırım ile girdi maliyetlerinin azaltılması, kârlılığın arttırılması ve tedarik zincirinde muhtemel aksaklıkların giderilmesi sağlanacaktır.

Yatırım aşamaları ile ilgili gelişmeler konusunda gerekli bilgilendirmeler ayrıca yapılacaktır.
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2.  Alıntı Originally Posted by metehan Yazıyı Oku
    bununla birlikte yeni tahsis edilen alan üzerinde, dağıtım ve güç transformatörleri üretimlerimizin ana girdilerinden olan bakır ve alüminyum iletken üretim tesisi yatırımı yapılması kararı alınmıştır. Yaklaşık 50 milyon usd tutarında makine, sistem ve ekipman kurulumu planlanan yatırımın 2025 yılı sonunda devreye alınması planlanmaktadır. Yatırımın tamamlanması ile yıllık yaklaşık 12.000 ton emaye ve kağıt kaplı yuvarlak ve yassı bakır ve alüminyum iletken üretiminin yanı sıra ctc (continuously transposed conductors) bakır iletken üretimi gerçekleştirilecektir. Söz konusu yatırım ile girdi maliyetlerinin azaltılması, kârlılığın arttırılması ve tedarik zincirinde muhtemel aksaklıkların giderilmesi sağlanacaktır.

Yatırım aşamaları ile ilgili gelişmeler konusunda gerekli bilgilendirmeler ayrıca yapılacaktır.
    bu yatırımlada hem karlılık hemde tedarik hizlanacagından çok faydası olacaktır ama daha nerdeyse 1 sene var bitmesine..
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. 120 li fiyatlarda bir haftadır iyi güç topladı...
    Bu gidişle 121.60 direncini kolay kıracak...
    Kaya gibi maşallah, güzel alımlar oluyor...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

4. Sırada 123,66 ve sonrasında 125,74 dirençleri var. Hadi gayret astor

5.  Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    Şirketin dün KAP a yaptığı açıklamayı şimdi gördüm....
    Astor yatırım teşvik belgesi almış. Tutarı 1.134.275.820 TL...
    bitiş tarihi 29.08.2027...
    Bu tip şirketler teşviği hakediyor. Daha çok verilmeli

6. Verilen teşvik, yapımı devam

eden yeni üretim tesisine

makine ve teçhizat alımında

kullanilacak
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    bu yatırımlada hem karlılık hemde tedarik hizlanacagından çok faydası olacaktır ama daha nerdeyse 1 sene var bitmesine..
    zaman hızlı akıyor ortak, 1 sene çok kısa bir zaman dilimi... Bu şirketin çok daha büyüyeceğini görmek için müneccim olmaya gerek yok... Beklemeye değer...

8.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Verilen teşvik, yapımı devam

eden yeni üretim tesisine

makine ve teçhizat alımında

kullanilacak
    yeni üretim tesislerini devreye aldığında ihracat şampiyonları arasında yerini alır...

Sayfa 194/253 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •