Sayfa 767/1005 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,129 - 6,136 arası.

Konu: Viop LXI

1. Ben paralanıncaya kadar borsayı tutun. Hatta düşürün. Yaza kadar para biriktirip geliyorum. Alrm trader görsün. Ben çıkınca hacim düşer yakında yalvarırlar bana gel diye. Bistin hacmini oransal olarak ben yapıyorum

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Anayurdun dört bir yanı hızlı tren ile döşenmesi benim de düşündüğüm bir şey ama adrese teslim yandaş ihyası değil. Bu ülke için elzem iki seçenek var Karadenize boşa akan suyun her yere ulaştırılması. Birde her yere hızlı ulaşım. Birde güneş rüzgar dan elektrik işini hallerdersek önümüz açılır. Tabi bunu bunlar beceremez.
    AKP yapamazsa kimse yapmaz.

1-Projenin fizibil olmasına gerek yok
    2-ÇED-ÇÜD vb.ye uygun olmasına gerek yok.
    3-Yukarıdakilere uygun değilse yargıdan dönmesi söz konusu değil.
    4-Maliyetinin de önemi yok...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku

60-90 güne yüzde 50 cepte başkan.

Sattım. lanet olsun adamım. Yeni pehlivan sen misin. Hadi bakalım.
    hocam bende çok değil. biraz demir spotu biraz da demir vadelisi var.

zarı masada attık ama izmaritine attık

canın sağ olsun. fırsat bitmez yazacağıma fıtrat bitmez yazmışım. düzelttim.

fırsat bitmez. selametle.
    audentes Fortuna iuvat

4. Çin'in iyi eğitimli gençleri neden işçi, şoför ve film figüranı olarak çalışıyor?

"Çin artık bir tamircinin fizik alanında yüksek lisans derecesi aldığı, bir temizlik işçisinin çevre planlama alanında diplomasının bulunduğu, bir şoförün felsefe mezunu olduğu ve saygın Tsinghua Üniversitesi'nden doktora derecesi alan birinin yardımcı polis memuru olarak çalışmak için başvuruda bulunduğu bir ülke."

https://t24.com.tr/haber/cin-in-iyi-...isiyor,1207782

Sırf iyi koca bulmak için Bilgisayar Mühendisliği okuyup üzerine 2. dal yapan Hintli tanımıştım.
    Biz de köy üniversitelerinde okuyup iş beğenmeyen gençleri tartışıyoruz... Peeeh!
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,541
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Çorum un tahmini 500 bin , Kırıkkale nin de 250 bin nufusu varmış şu an..

Bu 750 bin vatandaşımız için bence İsviçre deki Glacier Express tadında bir tren yapmalılar...Tabi bunu ödeme garantili yapmak lazım. Malum pahalı bir tren...İyicene pahalı olsun...

Vatandaş konfor içinde gezsin. Leblebiler lüküs içinde taşınsın....
    Ankara - Çorum arasına indirgemek yanlış. Samsun a uzanacak. Belki daha sonra karadeniz sahili...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

6. Nasuh Bektaş
    @nasuhbektas
    ·
    18s
    Türkiye düşmanı Fesli Kadir
    “ Devlet Bahçeli bana vatan haini dedi.
    İnşallah ölmeden Devlet Bahçeli'ye de 'vatan haini' derler. Onun çok sırlarını biliyorum ama hükümet ortağı diye sesimi çıkarmıyorum. Kemalistlerden daha adi çıktılar”

https://x.com/nasuhbektas/status/1875669212062216290

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    evrimin olduğunun direkt kanıtı abkanın kendisi üstad.

evdeki çöp nasıl kurtçuklanıyor dedim.. üstüne sinek sıçıyor onlar lavraya dönüyor falan zırvaladı.
    ölen herkeste kurtçuklanıyor.. tabudun içinde sinek ne arar abey

hadi birine ikisine kaçtı... ulan hepsine mi kaçar.

makarna nasıl kurtçuğa döner abi. ?

bunu savunan öss de fende 3 cü oldum diyen adam.. deve sidiği şifadır diyen profda o sene ikinci olmuştur bence
    Bu yazıyı sen yazdıktan sonra hakikaten sana cevap verecek forumdaşların harcayacağı zamana yazık...ceset üzerinde nasıl kurtçuk oluşuyor daha bunu bile bilmeden bilimsel tartışma olmaz senle....

Alıntı Originally Posted by 2ileri1geri Yazıyı Oku
    Ankara - Çorum arasına indirgemek yanlış. Samsun a uzanacak. Belki daha sonra karadeniz sahili...
    ben tam 20 yıldır KARADENİZ'de yaşıyorum (böyle yazayımda gelsin hemde, 3 ay oldu foruma uğradığı yok )
    yolları falan iyi bilirim, kaç tır geçiyor, nereden nereye kaç otobüs falan gider... parmak ile sayarsın

milletvekillerinin falan uğraştığı TRABZON-GÜMÜŞHANE TREN YOLU PROJESİ falan var

bu rantabilitesi 0 olan, sadece ''orayada birşey yaptık, bizimde olsun ''mantığı ile yapılan bir projedir.

çünkü: karabük-zonguldak (demir-çelik olduğu için ) tan, taa artvine kadar karadeniz şeridinde,
    sanayileşme, fabrika, yok denecek kadar azdır

Türkiye'nin her yerine dağıtımı gereken (domates komple antalya'dan dağılır mesela ) bir ekonomik üründe yoktur. birtek çay var, oda çok seneler önceden dağıtım şeması oluşturulmuş, taşınıyor zaten

insan taşımacılığı derseniz, ordu-giresun, rize-artvin havaalanları yapıldı. onun içinde demiryoluna ihtiyaç kalmadı

demem o ki : karadeniz ile iç anadolu, iç kesimlerin bağlantısını sağlayan ulaşım araçları (karayaolu, havayolu, denizyolu ) gayet YETERLİ

fazla birşey yapmak, enflasyon ile mücadele için önce ''DEVLET TASARRUFLARI ARTIRMALI '' dediğimiz şu zamanlarda, gereksiz ve zararlı yatırımdır bence

ERZURUM, ERZİNCAN,GÜMÜŞHANE'den TRABZON'a taşınacak ne var ? HİÇBİRŞEY

SAMSUN'da bafra, çarşamba ovaları var, muazzam ovalar... tarıma elverişli

ama orada yetişen ürünler, Ankara'ya iç kesimlere ne kadar gidiyor ? orasını çok bilmiyorum... samsun tarafında yaşamadım... bilen var ise onu yazabilir
    Son düzenleme : çıtak; 05-01-2025 saat: 21:13.

Sayfa 767/1005 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •