Ben paralanıncaya kadar borsayı tutun. Hatta düşürün. Yaza kadar para biriktirip geliyorum. Alrm trader görsün. Ben çıkınca hacim düşer yakında yalvarırlar bana gel diye. Bistin hacmini oransal olarak ben yapıyorum
Ben paralanıncaya kadar borsayı tutun. Hatta düşürün. Yaza kadar para biriktirip geliyorum. Alrm trader görsün. Ben çıkınca hacim düşer yakında yalvarırlar bana gel diye. Bistin hacmini oransal olarak ben yapıyorum
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Çin'in iyi eğitimli gençleri neden işçi, şoför ve film figüranı olarak çalışıyor?
"Çin artık bir tamircinin fizik alanında yüksek lisans derecesi aldığı, bir temizlik işçisinin çevre planlama alanında diplomasının bulunduğu, bir şoförün felsefe mezunu olduğu ve saygın Tsinghua Üniversitesi'nden doktora derecesi alan birinin yardımcı polis memuru olarak çalışmak için başvuruda bulunduğu bir ülke."
https://t24.com.tr/haber/cin-in-iyi-...isiyor,1207782
Sırf iyi koca bulmak için Bilgisayar Mühendisliği okuyup üzerine 2. dal yapan Hintli tanımıştım.
Biz de köy üniversitelerinde okuyup iş beğenmeyen gençleri tartışıyoruz... Peeeh!
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
"İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"
Nasuh Bektaş
@nasuhbektas
·
18s
Türkiye düşmanı Fesli Kadir
“ Devlet Bahçeli bana vatan haini dedi.
İnşallah ölmeden Devlet Bahçeli'ye de 'vatan haini' derler. Onun çok sırlarını biliyorum ama hükümet ortağı diye sesimi çıkarmıyorum. Kemalistlerden daha adi çıktılar”
https://x.com/nasuhbektas/status/1875669212062216290
ben tam 20 yıldır KARADENİZ'de yaşıyorum (böyle yazayımda gelsin hemde, 3 ay oldu foruma uğradığı yok)
yolları falan iyi bilirim, kaç tır geçiyor, nereden nereye kaç otobüs falan gider... parmak ile sayarsın
milletvekillerinin falan uğraştığı TRABZON-GÜMÜŞHANE TREN YOLU PROJESİ falan var
bu rantabilitesi 0 olan, sadece ''orayada birşey yaptık, bizimde olsun ''mantığı ile yapılan bir projedir.
çünkü: karabük-zonguldak (demir-çelik olduğu için ) tan, taa artvine kadar karadeniz şeridinde,
sanayileşme, fabrika, yok denecek kadar azdır
Türkiye'nin her yerine dağıtımı gereken (domates komple antalya'dan dağılır mesela ) bir ekonomik üründe yoktur. birtek çay var, oda çok seneler önceden dağıtım şeması oluşturulmuş, taşınıyor zaten
insan taşımacılığı derseniz, ordu-giresun, rize-artvin havaalanları yapıldı. onun içinde demiryoluna ihtiyaç kalmadı
demem o ki : karadeniz ile iç anadolu, iç kesimlerin bağlantısını sağlayan ulaşım araçları (karayaolu, havayolu, denizyolu ) gayet YETERLİ
fazla birşey yapmak, enflasyon ile mücadele için önce ''DEVLET TASARRUFLARI ARTIRMALI '' dediğimiz şu zamanlarda, gereksiz ve zararlı yatırımdır bence
ERZURUM, ERZİNCAN,GÜMÜŞHANE'den TRABZON'a taşınacak ne var ? HİÇBİRŞEY
SAMSUN'da bafra, çarşamba ovaları var, muazzam ovalar... tarıma elverişli
ama orada yetişen ürünler, Ankara'ya iç kesimlere ne kadar gidiyor ? orasını çok bilmiyorum... samsun tarafında yaşamadım... bilen var ise onu yazabilir
Son düzenleme : çıtak; 05-01-2025 saat: 21:13.
Yer İmleri