Sayfa 10/627 İlkİlk ... 891011122060110510 ... SonSon
Arama sonucu : 5010 madde; 73 - 80 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

https://x.com/gusholderhaber/status/...669274697?s=19

SM-A536E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    https://x.com/gusholderhaber/status/...669274697?s=19

SM-A536E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Medikal ürünler den bazı ihtiyaçlarım vardı 6 ay 1 sene bekledim ha bugün yarın düşer diye. Sonra ikiye üçe katladı. Yok ona gümrük yok buna gümrük vergisi bulamama ihtimalim var. Bizde USD kur sabit faiz yüksek ilave masraflar var. iç piyasa daralıyor adam ne yapacak ya küçülecek ya kapatacak. Sen devlet olarak tasarrufu yap liyakatli adamlar al torpili kaldır vatandaşın güvenini kazan o iş üç ayda çözülür. Güvenin olmadığı yerde bunlar olmaz.

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bu tabloya aklım ermedi, buna göre 4.440 gayme kök maaşı olan varmış sittin sene zam yapsan 12.500 gaymeye ulaşmaz, zaten 3 misli maaş alıyor.
    Bir komunizmde bir de şeriatla yönetilen ülkelerde niteliklere, yapılan işe bakılmaksızın ücretlerin eşit olması istenir.

Muhafazakar bir iktidar Rusya ile ilişkileri bu kadar yakın olunca böyle bir şey ortaya çıktı herhalde.

Mühendis, avukat, imam, öğretmen ne aklına gelirse hem emekli olmadan hem de 3600 ile emeklide aynı maaşı alıyorlar.

Her şey EN DİPTE EŞİTLENİYOR.

Umarım hikayenin sonun national sosyalizm gibi bir şeye evrilmez.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben ilk evlendiğimde asgarî ücret yol sigara gazete parasına (gazeteden TV aldık sonra çok geçirdi en son iki ay aldığım maaştan fazla ödedim) ancak yetiyordu. Yemek içmek faturalar babamdan ev kira değil. Memurlar 3 kata yakın fazla alırdı. Emekli iki kat alırdı. 1995-1996 yıllarına geri döndük.
    Ben de bugün farkettim.

Marketten eskiden hep markalı ürün alırdık.

Migrostan taciroğlu, doğruluk peynirleri, migros markalı da olsa gravyer peyniri, pınar köftesi vs.

Şimdi bunların daha ucuzları çıktı, Migros markalı, Tarım kredi olgunlaştırılmış peynirleri gibi.

Tabii bu peynirler markalı olanların yarı fiyatı.

En son et pirzola aldığımı hiç hatırlamıyorum.

Çocuk ortaokuldayken 10-20 TL harçlık verirdik.

Mcdonald tan ikili menü alırdı.

Şimdi herkes kır pidesi, lahmacun yiyor.

Öğrenci için Et döner hayal olmuş.

İnsanlıktan çıkmışız haberimiz yok.

5. Alaman Bosforusun dedikleri son 1 yıldaki dolar tahmini dışında çıkıyor.

6. En düşük emekli aylığı düzenlemesi olmazsa elektrik doğalgaz zammı da olmazsa Şimşek faizleri indirmek için yol alıyor demektir. Burada sorun kur. Bu kur ile ihracat olmaz. Yatırım gelmez. İkinci ayakta ya Trump ile anlaşıp USD bulacak ya da IMF desteği. Yazın turizm bile pahalı olur. Ama heybeden ihracat yapan döviz getirenlere finansal ya da vergisel destek ile dolanma olabilir. Düşmanını asla küçümseme.

7. CB seçimini kaybetse bile en azından mecliste anayasa değişikliğine engel sayıyı almaya çalışacaklar. İktidarı verdikten sonra iktidarı kitleyerek uğraştıracak. Feto benzeri bir yapı olacak. 25 yıllık bir kadro. Birde TSK ve emniyet. Beş yılda kadroyu mu temizleyecen yolsuzlukları mı ayıklayacan. Ekonomiyi mi düzeltecen.

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Refah payı da yok.
    reyiz önce bi yoklar etrafı çok ses çıkmazsa devamke

Sayfa 10/627 İlkİlk ... 891011122060110510 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •