Arkadaşlar özür diliyorum. Zam gelmiş ama güvence bedeline. Yanlış alarm.
EPDK, 2025 yılında uygulanacak olan elektrik güvence bedellerinde yüzde 47 oranında artış yaptı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), Elektrik Piyasası Tüketici Hizmetleri Yönetmeliği kapsamında uygulanacak olan güvence bedellerini yüzde 47 oranında arttırdı. Buna göre sanayi ve kamu ile özel hizmetler sektörü ve diğer abonelerin ödeyeceği güvence bedeli 387,1 TL'den 569,4 TL'ye yükseldi.
Originally Posted by ayhan53
O rakqmda yanlış önceki gün elektrik sayacını üstüme alayım dedim başkent elektrik benden 1.005 tl aldı demekki 569 unu( bu rakamda mı tesadüf) epdk ya kalanını cukkaya atıyor.
Originally Posted by paramanya
En düşük ssk Bağkur emekli aylığı 14.469 lira oldu
Originally Posted by EGEDUK
14.469 mu?
Ateistler bunu da açıklasın bakalım.
Sonu neden 69?
[emoji23]
Bu çiftçi Bağkuru bugünün parasıyla en fazla 1000 TL prim yatırmışlar. Bunların çoğu da çiftçi değil. Sanayide orada burada parça başı çalışanlar. Normal bağkurun en fazla 1/7 si kadar prim ödediler ve normaliyle aynı maaşı alıyorlar.
Bu çiftçi Bağkuru bugünün parasıyla en fazla 1000 TL prim yatırmışlar. Bunların çoğu da çiftçi değil. Sanayide orada burada parça başı çalışanlar. Normal bağkurun en fazla 1/7 si kadar prim ödediler ve normaliyle aynı maaşı alıyorlar.
Sosyalizm eşitlik demek. Öyle az yatırdı çok versi olmaz. Herkes açlıkta eşitlenmeli. Millete 69 lu rakamlarla ne mesaj verilmekte ne hedeflenmektedir. Biz bu oyunu bozarız. Büyük resme bakıyorum bir bqk anlamıyorum.
reyiz önce bi yoklar etrafı çok ses çıkmazsa devamke
Durum öyle gibi gözüküyor 3 milyon 703 bin kişi 12.500 gaymelerini misss... gibi almaya devam edecekler, kök maaşı 11 bin lira olanda 12.760 lira alacak, taban aylık almamış olacak.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri