Sayfa 15/625 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon
Arama sonucu : 4999 madde; 113 - 120 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Hem de vermesinler köküne ..kök mayışı çok aşağıda kalanlara , damdaki öküz gibi böğürsünler , enflasyonu azıtıyollar , sığırlar

Yasa çıkmalı, Mayışı çok isteyen veya yaşlılığımda devlet bana baksın ,benim çocuklar bana bakmaz diyenler ,nesi var nesi yok tapularını devlete bağışlasın ,devlet de bunlara en iyi şekilde baksın, ölene kadar ,yok gelin beni dövdü ,yok damat sokağa attı ,emekli mayışım yetmedi, ortadan kalkar. Tabii hile ile önce malını oğluna devredip sonra devlete sığınmaca yok.

Gerçek devlet anlayışı bunu yapabilir. Eğer isterse bir formül bulunur. Mesele, kızdığımız 5 lı çetenin benzeri hareketleri herkesin yapmaya çalışması herkes üçkağıtçı, küçük üçkağıtçıyım ben benim aldığımdan ne olur ayakları yok olmalı, bu kök mayışı 8-10 bin olanlar var ya bunlara imkan ver yeminlen bunlar Cengiz Colin Limak a rahmet okutur. Yoksa zihniyet aynı zaten sorun da burada o çalarsa ben de çalayım, ben çaldım o da çalsın biraz bi şey olmaz, hepimiz çalalım sonra neden böyle oldu, işte bak neden oldu anla..

EMEKLİ BİTTİ, SIRA AİLEDE!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Neyse sıraya koymuşlar zaten sıra ile gelecek

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Neyse sıraya koymuşlar zaten sıra ile gelecek
    Araya hissenet üyeleri yılı koyarlar mı
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Evet ya,

Ekmeleddin'i de aday gösterdı, haklısın.
    alaka kuramadım ama neyse

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Benim görüşüm asgari ücrete % 30 zam yaptıklarından bu yana, 12.500 gayme alanlara zam yapılmayacağı yönünde.
    Kökü misal 8.500 olan biri şu an 12.500 alıyor.
    Mecliste yasal düzenleme yapıldıktan sonra bu vatandaş 14.469 alacak diye anlıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    KK ya oy verince de oyu yokken davutson a grup kurdurdun Tınaz abi
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Mahkum eden kendileri Başkan,

KK dedi bunlara, En düşük Emekli Maaşı asgari ücret, artı 15.000 TL. Bayram ikramiyesi.

Bunlar oy vermediler.

Demek ki bunların önceliği geçim değil.
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    alaka kuramadım ama neyse
    Peki, konu emekli maaşları ve geçimken, davutson ile nasıl alaka kurdun ?

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kökü misal 8.500 olan biri şu an 12.500 alıyor.
    Mecliste yasal düzenleme yapıldıktan sonra bu vatandaş 14.469 alacak diye anlıyorum.
    hürgaz de açıklama şu şekilde
    Işıkhan, "Bu kapsamda, en düşük SSK ve Bağ-Kur emekli aylığı olan 12 bin 500 lirayı, 6 aylık TÜFE oranında yani yüzde 15,75 artış gerçekleştirme kararını açıklıyoruz. Bu artışla en düşük emekli aylığı, 14 bin 469 liraya yükselmiş oluyor. Emeklilerimiz başta olmak üzere aziz milletimize hayırlı olsun.

Sayfa 15/625 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •