Bugünkü telekonferans önemli olabilir. 2016 kayıp bir yıl oldu, 2017 için projeksiyon nasıl olacak bakalım. Tabii şirketin tahminlerine güvenirseniz.
Sent from my XT1033 using hisse.net mobile app
Bugünkü telekonferans önemli olabilir. 2016 kayıp bir yıl oldu, 2017 için projeksiyon nasıl olacak bakalım. Tabii şirketin tahminlerine güvenirseniz.
Sent from my XT1033 using hisse.net mobile app
bnp paribas, bizim toptan için hedef fiyatını 16,80 tl'den 11,70 tl'y indirmiş. Kafalarına göre takılıyorlar ..Bnp ye sözüm Geç bunları.. Haftaya ben çıkış bekliyorum .
biraz neşelenelim Levent Yüksel GEÇ BUNLARI
www.youtube.com/watch?v=dEoQEk5_OCs
Bizim Toptan Mali Tablo Analizi (Bizim Menkul)
9 aylık dönemler sonunda hem satış büyümelerinde hem de karlılık rakamlarında geçen yıla nazaran büyüme kaydeden şirketin son çeyrek performansı beklentilerin oldukça altında gerçekleşmiştir. Bu sebeple 2,95 Milyar TL satış geliri ve 83 Milyon TL Favök beklentilerimiz gerçekleşen rakamlar karşısında oldukça iyimser kalmıştır. 2016 performansı göz önüne alındığında 17,36 TL olan pay başına hedef fiyat beklentimizi güncellememiz gerekliliği doğmuştur. Eylül 2011'den bu yana model portföyümüzde bulunan şirkete dair detaylı raporumuzu ve revize edilmiş hedef fiyatımızı önümüzdeki günlerde yatırımcılarımızla paylaşacağız.
Kagan AŞIK
Bizim Menkul Değerler A.Ş.
bmd.com.tr
***Raporun Tamamı Ekteki Dosyada Bulunmaktadır***
Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti ; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabılır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...
Son günler televizyonda BIM'le ilgili reklamlarda, 'gundem'in takip eden bir borsa sitesinde Migros'la ilgili haberlerde bir canlanma var. "Komşuda pişer, bize de pay düşer". Perakendelerde bir hareketlilik olacak gibi.
Bugün hürriyet gazetesinde forbes dergisinin 2016 da türkiyenin en zenginleri listesi var listenin başında tahmin edin kim var tabiki bizim patron var kimsenin malında gözü yok ALLAH daha fazlasını versin ama yazıktır bizde burda kaç liralardan girdik bu hisselere ÜLKER BİZİM GÖZDE hep bana hep bana ile olmaz birazda yatırımcını düşün tamam bizde türkiyenin en çok kar eden hissesini almayakta zararda etmelim değilmi ? Sosyal medyadan baya aktif patron umarım biraz bunları okurda şirketinin hissedarlarına sahip çıkar ve şu hisselerdeki zararlarımızı çıkarmada biraz yardımcı olur. VİCDAN VİCDAN VİCDAN diyorum.
S.a. Akidesler, cumleten hayirli ve mutlu hafta sonlari...![]()
Arkadaşlar bunların vicdanına güvenip yatırım yapılmaz.Telekonferansta çıkıp gayet mantıklı (!) bir şekilde 10 milyon zararı açıkladı adamlar şaka gibi.Tedarikçiler iskontoyu azalttığı için bilanço bu kadar kötüymüş, zaten senin tedarikçilerin kendi grup şirketlerin.Yani şirketin karı bunların elinde istedikleri yere hortumlarlar.Tabi biz halka açık olduğumuz için yoluanacak kaz oluyoruz.2017 de 15 yeni mağaza ve toplamda 500 market hedefleri var, işin komik tarafı bu kadar yatırıma karşı ciroda tek haneli büyüme bekliyorlar.Senin sorunun ciron değilki kar marjın.Benim ilk 2 çeyrek bilançosundan da umudum yok.Ama burası borsa, önemli olan ne temel ne teknik aslolan şirketin hikayesi.
Yer İmleri