Sayfa 339/398 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389 ... SonSon
Arama sonucu : 3182 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by Darkfox Yazıyı Oku
    Para sessizliği sever.. gördüğüm kadarıyla forum öncekine göre baya sessizleşti. ��

Sürekli ihya edecek yazan biri vardı.
    Onun anısına yazalım. "İhya edecek" ��
    Yok sessizleşmemiş. Bak bi çorbaya kaşık attık hepsi baş verdi birden bire. Kaç kaç. Bir acaba mı dedim ama bunlar burada iken eregl de sonuç belli.

Alıntı Originally Posted by Otuzikibin-Ellibin Yazıyı Oku
    Mathias tebrik ederim yine haklı çıktın. Ama Fedor Reis seni ipleyip cevap vermiyor artık büyük haz bizim için Ereğlinin düşmesine zaten alışkınız hiç koymuyor. Yüz yıl geçse adam olmazsın la yazık sana... Biz yüz yıl yaşasak Ereğli almaya devam edicez
    Fedor gelse de son pozisyonunu!! yazsa. En son borsa fonu ve Slogancı patrik ile parlattıkları AEFES de idi. Gitti putin el koydu onada. Hayır yatırımlarımı kaydırdım falan başka yerlere dedi. Konuta falan ise oturduğum evi satıp bahçede çadırda yatmaya falan başlayacam. Nereye kaydı , pardon kaydırdı acaba. Tedirginiz.

2. Normalde bir iş bir taşıma falan varsa hamal tutar adama para ödersin. Normali budur.
    Hamal tutup birde hamaldan para alınan tek mekan ise borsa dır.

3. Obsesif Davranışlar: Belirli bir hisseye veya yatırımcı grubuna takıntılı şekilde odaklanma, sürekli olarak aynı konuyu gündeme getirme.

Kendini Üstün Görme: Kendi finansal bilgi ve becerilerini başkalarınınkiyle kıyaslayarak sürekli övme, başkalarını küçümseme.

Empati Eksikliği: İnsanların kayıpları karşısında anlayışlı veya destekleyici olmak yerine, onları aşağılayarak haklı çıkma çabası.

Duygusal Kontrol Sorunları: Borsadaki dalgalanmalar veya diğer insanların yatırım tercihlerine karşı aşırı tepki gösterme.

Kendini Kanıtlama İhtiyacı: Sürekli haklı olduğunu kanıtlama çabası içinde olma, başkalarının fikirlerini dikkate almama.

Rekabetçi ve Saldırgan Tavırlar: Yatırımı bir oyun veya yarış gibi görerek, diğer yatırımcıları yenmesi gereken rakipler olarak algılama.

Kendi Hayal Kırıklıklarını Yansıtma: Kendi finansal başarısızlıklarını veya tatminsizliklerini başkalarına yönelik hakaretlerle örtbas etmeye çalışma.

Bu davranışlar genellikle kişinin içsel güvensizliklerini, hayal kırıklıklarını veya dışsal onay arayışını yansıtabilir. Profesyonel yardım almayı düşünebilirler, çünkü bu tutum hem kendi psikolojik sağlıklarına hem de sosyal ilişkilerine zarar verebilir.

4. Allah bu durumda olanlara şifa versin. Para gelir elbet. Sağlık olsun da.

5.  Alıntı Originally Posted by dmrcelik Yazıyı Oku
    Allah bu durumda olanlara şifa versin. Para gelir elbet. Sağlık olsun da.
    Borsadan anlamadığın belli idi de psikolojiden de hiç anlamadığın ortaya çıktı. Keşke anlamadığın konularda hiç konuşmasan.

6. Ben yapay zekaya sordum. OpenAi firmasına feedback'ini iletiyorum.

7. Smile

Alıntı Originally Posted by dmrcelik Yazıyı Oku
    Ben yapay zekaya sordum. OpenAi firmasına feedback'ini iletiyorum.
    Yapay zeka da hiçbir şey bilmiyormuş Ereğli hissesinden de haberi yoktur zaten
    Ama bizde ne cevherler var herkesi uyarmış burdan düşecek diye ama dinleyen olmamış o da onun için burda yazıyor çok düşünceliymiş meğer birde kimsenin bilmediğini bilecek kadar zeki.

Günlük grafiğinde teknik göstergelerini incelediğimizde indikatörlerin genelinde momentum kaybı gözlenmektedir. Endeksin gün içerisinde 9.750 seviyesine doğru gerilemeleri kısa vadeli alım fırsatı olarak, 10.150 seviyelerine doğru yükselişleri ise kar satışı olarak değerlendirilebilir. Endeksin güne tepki alımları ile başlangıç yapmasını ve günün devamında da dalgalı seyrini sürdürmesini bekleriz.şeker yatırım

Sayfa 339/398 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •