Sayfa 910/1005 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,273 - 7,280 arası.

Konu: Viop LXI

1. [QUOTE=katırcı_bedri;6961413]Haklısın da bademgiller açıkçılar ile anlaşma yapsa şöyle yükseltse yükseltse faiz indirimleri ile borsayı tekrar yukarı alsa sonra açıkçılara teslim etse kazan kazan yapabilir..Endeksi düşürüp herkesi neden mal sahibi yapsın?[/QUOTE]

londrada ikna etmek istediklerine ve ppf olanlara alan açmak ister herkese değil çünkü bu piyasada bir kesim aşağı geldikçe hep aşağı bekler ama onlar haızr tezgaha adaylar çünkü gidip konuşuluyor , ralli istiyorlarsa piyasayı malı alacak taşıcaklara hazırlamaları gerek yukarda yakalanmış olan zaten malda
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İlk defa senide hisse pazarlarken gördüm
    Vobcu değilmiydin yahu
    Ne yazdım? Ne anladın..!
    Haklısın..BU AKP herkesin ayarını bozdu...!!

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Ne yazdım? Ne anladın..!
    Haklısın..BU AKP herkesin ayarını bozdu...!!
    Kelime oyunu yapma, alırım aklını..!
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Kapanış böyle olursa günlük mumumuz güzel..9900 kırılmamış oldu..
    Mum fln güzel de kagitlar gitmiyor sadece endeks long iş yapıyor bir de az banka longlar
    Badem aldığını verse 2 dakikada eksi kapar bugün
    Ise yaramaz bankalardan cikip sanayilere para gelmedikçe bu dandik piyasa devam eder

5.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Haklısın da bademgiller açıkçılar ile anlaşma yapsa şöyle yükseltse yükseltse faiz indirimleri ile borsayı tekrar yukarı alsa sonra açıkçılara teslim etse kazan kazan yapabilir..Endeksi düşürüp herkesi neden mal sahibi yapsın?
    Endeksi ille çok düşürmesi gerekmez ki? her ay zaten gitmeyen endeks %4 kaybettiriyor yatırımcına..

6 ayda endeks %12 düşmüş.. PPF ler 6 ayda %28 bileşik kazanç verdi.. Toplamda %40 lık bir kazanç farkı var...Bu arada hisse sepeti bazlı hesap olsa bu fark min. %50 olur..

Herkes yatırımını kendi yapacak tabi ama matematikte kişiye göre değişmez...

Tabi ben X hissesini aldım bu dönemde paramı katladım. Viop ta her gün kazanıyorum diyenleri bilemem. Ben o kadar bu işi bilen biri değilim...

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kelime oyunu yapma, alırım aklını..!
    Dedim ya, tam AKP ürünü...
    Tavır,tarz kelimeler,oturuyor da,
    VIOP'ta ne işin var??

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Dedim ya, tam AKP ürünü...
    Tavır,tarz kelimeler,oturuyor da,
    VIOP'ta ne işin var??
    Ne alaka akp
    Nasıl o kanıya vardın
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Mum fln güzel de kagitlar gitmiyor sadece endeks long iş yapıyor bir de az banka longlar
    Badem aldığını verse 2 dakikada eksi kapar bugün
    Ise yaramaz bankalardan cikip sanayilere para gelmedikçe bu dandik piyasa devam eder
    erdemiri buralardan alırlar, biz ne olduğunu anlayamadan otuza yapıştırabilirler. demedi demeyin.

sudan sebeplerden gübre %70 düştü, herkes almaya korkuyordu. şimdi skor ortada.

aynı durum tofaş için de geçerli. bence.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 910/1005 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •