Sayfa 928/1005 İlkİlk ... 428828878918926927928929930938978 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,417 - 7,424 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kendisiyle görüşmek istediğini ve bu görüşmenin 'ayarlandığını' söyledi.

Sarı kafa şu ara herkezden bişeyler talep ediyor isteyenin bi yüzü kara , görüşmede Sibiryayı istemez umarım
    durduk yere iş açmasın başımıza
    putin de nükleer olmasa kesin isterdi. Çünkü Rusyanın 150 milyonluk nüfusu ile koskoca bir kıta kadar olan o toprakları konvansiyonel silahlarla savunabilmesi imkansız. Km kareye düşen nüfus çok az. İnsan yaşamayan binlerce km2 toprak vardır Rusyada. ama şu haliye yemez. O nedenle o da Kanada ve Grönlandı kafaya takmış
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. sindoma bile mala girecek ralli baslıyor bankalar ozellikle is c kaymak gibi
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Dolarda her gün tastamam aynı hareketler. 8.30 barı ile harekete geçiliyor. 10.55 11.00 11.05 barı ile birlikte gece 01.00 e kadar basılmaya başlanıyor. Hatta gece 12.55 01.00 barları ile birden bire 8-10 kuruş basılıp en dipten kapatılıyor. Saat 1.05 barı ile bu hareket gerisin geri alınıyor.
    Herhalde bankalar sabah 8.30 dan itibaren MB ına istedikleri dolar miktarını fiyat ile birlikte geçiyorlar. MB da bunlara o dolarları veriyor. Sonra bütün gün MB dolara basmaya başlıyor.
    Son düzenleme : Mathias; 10-01-2025 saat: 11:18.

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kendisiyle görüşmek istediğini ve bu görüşmenin 'ayarlandığını' söyledi.

Sarı kafa şu ara herkezden bişeyler talep ediyor isteyenin bi yüzü kara , görüşmede Sibiryayı istemez umarım
    durduk yere iş açmasın başımıza
    Kanada- Grönland - Kuzey Kutbu güzergahından Rusya’ya dalacak galiba
    Domalt Trump bu. Ne düşünüyor kim bilir?

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kanada- Grönland - Kuzey Kutbu güzergahından Rusya’ya dalacak galiba
    Domalt Trump bu. Ne düşünüyor kim bilir?
    Bu konuda NG de 2022 baharında bir makale yayınlandı. Önümüzdeki 30-40 sene içinde özellikle yaz aylarında kuzey kutup bölgesinin buzların erimesi ile tamamen deniz trafiğine açılması bekleniyor .Hatta 100 sene sonra kış aylarında bile bu trafik mümkün hale gelebilecek. Kuzey kutup bölgesinde yanlış hatırlamıyorsam 7-8 ülke söz sahibi. Hatta 2018 2019 da bu ülkeler kutup bölgesi için toplantılarda gerçekleştirdiler.
    Deniz trafiğini çok büyük oranda değiştirecek çok daha ucuza çok daha çabuk bir hale sokacak bu olay.

https://dunyaenerji.org.tr/kuzey-buz...rekor-kiriyor/

İnternette bu konuda biraz araştırma ile çok güzel makaleler bulunabilir.
    Trump öyle bazılarının ileri sürdüğü gibi aptal gerizekalı goygoy cu bir adam değil. Tam tersine çok akıllı cin gibi. Çok extreem gibi gözüken laflarının sözlerinin arkasında bile aslında ABD nin büyük çıkarları yatıyor.
    Son düzenleme : Mathias; 10-01-2025 saat: 11:18.

6.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    sindoma bile mala girecek ralli baslıyor bankalar ozellikle is c kaymak gibi
    çok basit graflara atıyorum çok basit yorumlamalar yapıyorum hala anlamak istemiyorsunuz.
    bak arkada 9 tahta yazdım 12 milyon buraya ayırdığım 1 ay sonra bana 400.000 verir mi bu piyasa.
    ppf 342.000 vermiş dün baktım.Stres yok, keş para, piyasada heyecan yok aynı güzergahta git gel, işin var masadan kalkamıyorsun , yabancı raporlar 11.300 diyor 2025 için yani buradan %13 , tahvile ufak ufakta olsa para giriyor buda faizin 2025 ortasına kadar %40 getiri demek ilk etap, taze para varsa senin ralli olur mesala 10.000 den 10.750 gitti doğru tahtada olmazsan yine zarardasın , iş bank demişin bak bakalım dolar bazlı ne kadar yükselmiş sonuç olarak lemur kardeşim borsada fırsatlar bitmez paramız boşta değil başka enstrümanda bu yüzden bana buralar pahalı.Dün Üzehir Doğan denk geldim oda ucuz diyor

7. Kaat bazlı hareketi yakalarsan güzel kazandırıyo
    Ayasofya 2 gündür asels ten güzel ekmek yedi
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Artık KARADUMAN dayıyı bekleyeceğiz.

KARADUMAN IN hedefi gelsin,sol böbreği de satıp alacağım.

Sayfa 928/1005 İlkİlk ... 428828878918926927928929930938978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •