Sayfa 279/456 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379 ... SonSon
Arama sonucu : 3644 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    10.000 üstüne çıkan borsa 9.900 altında,sanırım hafta sonu satışı yedi.

Herkes BOFA'ya çemkiriyor, aslında BOFA'nın arkasında kim var? bu al sat yapanlarda kim kazanıyor? BOFA'nın 1 yılda al sat yaparak kazandığı paranın miktarı nedir? vsvsvs

ABD borsasında olsan bu hareketleri yapamazsın, yada İngiltere veya Almanya'da yahut İngiltere'de.

Ama BİST'in % 83'ünü %0.3 yönetiyorsa her haltı yapabilirsin! pozisyonun ne ise kazanacak şekilde gerekeni yaparsın.

BİST'te yatırım yapıyorsan bu hesaba göre %99.7'si kurban pozisyonundasın.

Kardeşim paranı bile bile çakallara teslim etme, nasıl olsa % 99.7 kaybedeceksin..

Tesadüfen % 0.3 pozisyonunda olup kazanabiliyorum diyorsan bol şanslar...
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,887
    Borsa 99.000 üstünde kapattı zar zor.

3.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Sağlıklı uzun ömürler dilerim .

Lakin ilaçları vurulduk ve sıkıntılar arttı.

Karşı komşum beyin kanaması geçirdi ona üzülürken bende geçirdim.

Şimdi bu dünyada değilmişim gibi iyileşmeye çalışıyorum.

1 yıl sürecek derler.
    çok geçmiş olsun...
    Rabbim acil şifalar versin...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,887
    Migrosta ve bimde sızma yağlarda indirim,migrosta kristal yağ 400'den 225,bimde komilli sızma 199,dün ve önceki gündü,bugün devam ediyormu bilemiyorum,ayçicek yağları yolu doğrulamış %50 zamlanmış,tereyağlarda durum yatay.

Köprü ve otoyol ücretlerine 13 ocaktan geçerli olmak üzere zam yapıldı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,887
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Köprü ve otoyol ücretlerine 13 ocaktan geçerli olmak üzere zam yapıldı
    %43 deniliyor,millete düşük zam ver,ama kendileri yüksek zam,vergi uygulasın,sonra denetimleri sıkılaştıracağız de,yani ben artış yaparım siz yapamazsınız diyorlar,deli dumrula deli diyorlardı bide örneği aşağıda

Deli Dumrul'un susuz derenin üzerine kurduğu köprüden "geçenden beş akçe, geçmeyenden on akçe" alması Türk halk kültüründe bir deyim haline dönüşmüş durumdadır. Bu ifadeye bazen şu şekilde de rastlanır: "Geçenden otuz, geçmeyenden döverek kırk akçe"...

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    %43 deniliyor,millete düşük zam ver,ama kendileri yüksek zam,vergi uygulasın,sonra denetimleri sıkılaştıracağız de,yani ben artış yaparım siz yapamazsınız diyorlar,deli dumrula deli diyorlardı bide örneği aşağıda

Deli Dumrul'un susuz derenin üzerine kurduğu köprüden "geçenden beş akçe, geçmeyenden on akçe" alması Türk halk kültüründe bir deyim haline dönüşmüş durumdadır. Bu ifadeye bazen şu şekilde de rastlanır: "Geçenden otuz, geçmeyenden döverek kırk akçe"...
    Geçirme zamları her yerde yapıyorlar.

Örnek geçmişte İstanbul boğazı geçişindeki köprüler ücretsiz olacaktı geldiler geliş gidiş çift yönlü haraç alır oldular.

vergiler ve çeşitli isimler adı altında alınan okuma bedeli,hesap işletim bakım yada başka şeylerde dahil mafyatik haraçlar alınır oldu.

Örnek iletişim ve motorlu taşıtlar vergisi ve ek vergileri

sabaha kadar yazarım vergileri esnaflar doktor ve güvenlikçi alacaklar

vs vs vs vs vs.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

8. Günaydın iyi haftalar

Sayfa 279/456 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız