Sayfa 982/1005 İlkİlk ... 482882932972980981982983984992 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,849 - 7,856 arası.

Konu: Viop LXI

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    İsmail Saymaz:

İBB’nin ulaşıma yüzde 46’lık zam talebine karşı çıkıp “En fazla yüzde 15 olmalı†diyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, kendi uhdesindeki köprülere yüzde 43 zam yaptı.
    Yeni fiyatlar:
    Çanakkale: 795 TL
    YSS: 800 TL
    Osmangazi: 795 TL
    Avrasya: 225 TL
    15 Temmuz 47 TL
    FSM: 47 TL
    osmgaziden 10 kere geç.

maaaş bitti.

böyle ülkemi olur yaw

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Selamlar.
    Wifi den siteye girilmiyor? Bilgilerin hesabınız çalınıyor olabilir güvenli site değil deniliyor aynı durumda olan var mı?
    Birkaç gündür sitede problem vardı sanırım.
    köyü marabaynan birlikte sattılar..

tahmin ediyoruzki.. yeni alıcı hesabı üzerine aldo hosting vs + SSL değişimi yaşandı nı tahmin ediyoruz.

yeni alınan SSL vs. dağılımı birkaç güne kadar sürebilir. site güvenli..

3. Marabalarla birlikte yönetim değişimi oldu mu moderatör va? Teşekkürler bu arada emlak Hc .
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

o konuda bir bilgim yok

site satıldı.. alanların nabacağını bilen yok.

belki pavyona çevirirler.. ağa ne derse o

5. Zor bir soru olacak ama satın alan kim? Bir zamanlar tartıştığım bir tipleme vardı ortak olduğunu okumuştum 666 tipli rumuz. Bu pislikle alakası var mı diye düşünmedim değil. O yüzdende biraz merak ettim sadece bana özel bir durum mu diye.
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    o konuda bir bilgim yok

site satıldı.. alanların nabacağını bilen yok.

belki pavyona çevirirler.. ağa ne derse o

Sadece bura mı pavyona döndü. Heryere üşüştüler sanırsam.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Zor bir soru olacak ama satın alan kim? Bir zamanlar tartıştığım bir tipleme vardı ortak olduğunu okumuştum 666 tipli rumuz. Bu pislikle alakası var mı diye düşünmedim değil. O yüzdende biraz merak ettim sadece bana özel bir durum mu diye.
    bilmem ne media grubu aldı..

büyük sitelerin sahibi biri grup.

forumdan biri olacağını sanmıyorum

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bilmem ne media grubu aldı..

büyük sitelerin sahibi biri grup.

forumdan biri olacağını sanmıyorum
    Şener Sen filmindeki gibi o zaman ortam şu anda. Marabalar, küçük baş büyük baş yaşlı ve kadınlar diye kelle başı para saydılar. Kaç haneli köydü buralar vay be.

Sayfa 982/1005 İlkİlk ... 482882932972980981982983984992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •