Sayfa 653/736 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703 ... SonSon
Arama sonucu : 5883 madde; 5,217 - 5,224 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

Abd , enflasyon Çarşamba yüksek gelirse , agustos sirkelemesi olurmu tekrar , teknoloji fonlarinda ?

2. Aktif yönetilen borçlanma araçları fonu var mıdır? Gerektiğinde kısa, gerektiğinde uzun vadeli tarafa geçen?
    Sizlerin BA fon tercihleriniz neler oluyor bu dönemde?

3.  Alıntı Originally Posted by Camit Yazıyı Oku
    Aktif yönetilen borçlanma araçları fonu var mıdır? Gerektiğinde kısa, gerektiğinde uzun vadeli tarafa geçen?
    Sizlerin BA fon tercihleriniz neler oluyor bu dönemde?
    HST - YOT - TBT
    Bu fonların yöneticileri katıldıkları programlarda aktif yönetildiğini söylemişlerdi.
    Bu 3 lünün yanında bende DBB , GUV ve BNC de var.
    Borçlanma araçları için ayırdığım dilimin %80 i NJR fonunda. Kalan %20 bu fonlarda.

4.  Alıntı Originally Posted by Valfranc Yazıyı Oku
    HST - YOT - TBT
    Bu fonların yöneticileri katıldıkları programlarda aktif yönetildiğini söylemişlerdi.
    Bu 3 lünün yanında bende DBB , GUV ve BNC de var.
    Borçlanma araçları için ayırdığım dilimin %80 i NJR fonunda. Kalan %20 bu fonlarda.
    Cevabınız için çok teşekkürler hocam.
    HSBC'nin yayınını ben de izledim, aktif yönettiklerini söylüyorlar ama %2.19'luk yönetim ücreti bana ziyadesiyle fazla geldi. Diğer fonlar da keza yüksek yönetim ücretine sahip görünüyor.
    NJR'nin getirilerine baktığımda stabil olarak görünüyor, daha çok içerinde kısa vadeli araçlar mı var yoksa duruma göre adapte oluyor mu, bilginiz var mı?

5.  Alıntı Originally Posted by Camit Yazıyı Oku
    Cevabınız için çok teşekkürler hocam.
    HSBC'nin yayınını ben de izledim, aktif yönettiklerini söylüyorlar ama %2.19'luk yönetim ücreti bana ziyadesiyle fazla geldi. Diğer fonlar da keza yüksek yönetim ücretine sahip görünüyor.
    NJR'nin getirilerine baktığımda stabil olarak görünüyor, daha çok içerinde kısa vadeli araçlar mı var yoksa duruma göre adapte oluyor mu, bilginiz var mı?
    NJR çok kısa vade. Para piyasası fonları ile yarışıyor gibi düşünebilirsiniz.
    HST YOT TBT DBB karışık vade. Piyasa dinamiklerine göre kısa orta uzun vade tahvil alıp çeşitlendiriyorlar.
    GUV ve AK2 uzun vade tahvil.
    BNC serbest fon. Karışık vade tahvil taşıyor. Yönetim ücreti 0,15 en düşüklerden

6. Hedef portföy heh arbitraj fonu batırmış görünüyor bugün. - 6.86%
    1 yıldır sabit getiri sağlamış görünüyordu. Geçen senelerde yine bir arbitraj fonu vardı batıran yatırımcısını. Günlerce konuşulmuştu. yine Hedef portföyün müydü

7. Aktif yönetiliyor denilen tbt yıllık %25, hst %35, yot%43 getiri sağlamış görünüyor. Bu nasıl aktif yönetim?

8.  Alıntı Originally Posted by SNOOPY Yazıyı Oku
    Aktif yönetiliyor denilen tbt yıllık %25, hst %35, yot%43 getiri sağlamış görünüyor. Bu nasıl aktif yönetim?
    bunlar tahvil fonu. İçeriklerinin büyük kısmı tahvil den oluşması şartı var.
    Tahvil enflasyon ve faiz düşerken kazanç sağlar.
    Belirttiğiniz getiri faizler ve enflasyon yüksek olduğu döneme ait.
    Enflasyonun düşeceğine ve faiz indirimlerinin devam edeceğine inanıyorsanız bu fonları almalısınız.
    Enflasyon ve faiz düştükçe bu fonlar iyi yükselir. Tersi durumunda kazançlar sınırlı kalır.

Sayfa 653/736 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •