Sayfa 102/1006 İlkİlk ... 25292100101102103104112152202602 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 809 - 816 arası.

Konu: Viop LXII

1. Emlak geldiğinde yoklama yap.
    Benim gazoz ağacım tokatçı nerde bugun piyasada yok
    normalde 30-40-50 kontrat aç kapa artema yapması gerekirdi
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Isc mi ekgyo mu?
    İkisi de 14.18
    Alem eşek yarışı görsün

3. Görünen 2021 2022 sonrası borsaya merhaba demiş kesim ağır bir imtihandan geçiyor. Her yerde ağlama küfür gözyaşı lanet var . Bu kesim ağır borsa ve matematik cahili kişilerdi ne yazıkki. 6 ay öncesine göre yüzde 30 aşağıda olan bir kağıtta faiz/enflasyon maliyetini de eklersek yüzde 100 ralli yaparsa anca başa baş den gelebiliyorlar. Süre uzadıkça makas/fırsat maliyeti makası açılıyor tabi. Bu dediklerim ciddi baba kağırlar için geçerli . 40 fk 10 pd/dd den fiyatlananların çoğunda ise tam manası ile kıyım yaşanmış hala da yaşanıyor

4. 9390 a dek dusebilir endeks
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. İris Cibre ��
    @iriscibre
    ·
    11d
    Bu ciddi bir haber

Suriye Türkiye'ye gümrük vergilerini 300-500% oranında artırdı. Yıllık ihracatımız ortalama 2 MLR USD

Siyaseten bu kararın bu ortamda alınmış olması aslında Suriye'de zannettiğimiz kadar etkin olmadığımızı mı gösteriyor?

Bize anlatılan suriye hikayesiyle bu ters bir haber yinemi kandırıldık
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. hale bak...Bizden vize istemeden önce Şam da namaz kılsak iyi olur..Sonra Avrupa ya giremediğimiz gibi oeaya da giremeyiz belki
    ......

Borsa Medya:
    Suriye'de yeni yönetim, Türkiye sınırından gelen ithal ürünlere uygulanan gümrük vergilerini yüzde 300 ila yüzde 500 arasında artırdı. Bu karar, iki ülke arasındaki ticareti adeta durma noktasına getirdi.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    hale bak...
    ......

Borsa Medya:
    Suriye'de yeni yönetim, Türkiye sınırından gelen ithal ürünlere uygulanan gümrük vergilerini yüzde 300 ila yüzde 500 arasında artırdı. Bu karar, iki ülke arasındaki ticareti adeta durma noktasına getirdi.
    sen bazen gülüyorsunya, ağlayacak halimize dayı

bu sefer beni iyi bir gülme aldı

biz 10 milyon suriyeli'ye bakıyoruz... adamlar herkeşten önce bizi sitiyor

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Desene mertabim yine paraları hamuduyla götürecek
    Reisim hünkârım valizimi hazırladım aşağıda seni bekliyorum. Ne zaman kalkıyor uçak. Yanımızda gara gara korumalar olacak mı. Bunlar oraya varıncaya kadar bize antrenman yaptıracak mı de hele. Plan prosedürü ne.

Sayfa 102/1006 İlkİlk ... 25292100101102103104112152202602 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •