Sayfa 67/953 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 7623 madde; 529 - 536 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Gençliğinde epey vurmuşsun anlaşılan. Hem de donu indirmeden.

İğneyi İğneyi
    Askerde günlük temiz 100 enjeksiyon yapardık. (Askerî lisede)Çocuklar derse yetişecek geç kalırsan yetişmez kuyruk olursa revir komutanı yapar bana iğneyi o yüzden biraz hızlı olmak ta fayda var. (Penisilin hariç onlar test ile yapılıyor onlar en sona özene bözene dikkat ediyoruz) Adam başı 750 -1000 öğrenci düşüyor istersen yavaş ol.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Askerde günlük temiz 100 enjeksiyon yapardık. (Askerî lisede)Çocuklar derse yetişecek geç kalırsan yetişmez kuyruk olursa revir komutanı yapar bana iğneyi o yüzden biraz hızlı olmak ta fayda var. (Penisilin hariç onlar test ile yapılıyor onlar en sona özene bözene dikkat ediyoruz) Adam başı 750 -1000 öğrenci düşüyor istersen yavaş ol.
    Anladım siz o işleme enjeksiyon diyorsunuz .
    Köprüden geçmek için sıraya girenler gibi sıraya giriyorlar demek ki.
    Ek adam istihdam etseydiniz ya.
    Sizinki de can sonuçta.
    [emoji23]

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Anladım siz o işleme enjeksiyon diyorsunuz .
    Köprüden geçmek için sıraya girenler gibi sıraya giriyorlar demek ki.
    Ek adam istihdam etseydiniz ya.
    Sizinki de can sonuçta.
    [emoji23]
    Babamın ocağı değil asker ocağı. Komutanların odasını temizle çayını ver mıntıka yap. İki nöbetçi komutanın yatakları düzelt. Çamaşırhsaneden yıkanmış çarşaf nevresim vs al. Hasta öğrencilerin bulaşıklarını topla yemek haneye götür öğünler de yemeklerini getir. Bunlar da ilave görevler. Sabah akşam enjeksiyon. Mesai haricinde hasta çocukları başka revire götür olmazsa hastaneye götür. Bunlar da diğer görevlerimiz. Sadece aşı enjeksiyon olsa çocuk oyuncağı geliyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Babamın ocağı değil asker ocağı. Komutanların odasını temizle çayını ver mıntıka yap. İki nöbetçi komutanın yatakları düzelt. Çamaşırhsaneden yıkanmış çarşaf nevresim vs al. Hasta öğrencilerin bulaşıklarını topla yemek haneye götür öğünler de yemeklerini getir. Bunlar da ilave görevler. Sabah akşam enjeksiyon. Mesai haricinde hasta çocukları başka revire götür olmazsa hastaneye götür. Bunlar da diğer görevlerimiz. Sadece aşı enjeksiyon olsa çocuk oyuncağı geliyor.
    TSK Peygamber ocağıdır.

Askerlik görevi kutsaldır.

Ne mutlu sana ki, layiği ile yapmışsın.

Tüm emeklerimiz helal olsun Aslanlarımıza.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kaç ay askerlik yaptınız?
    Ben 8 ay kısa dönem yaptım.
    Yıl : 1996-1997

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kaç ay askerlik yaptınız?
    Ben 8 ay kısa dönem yaptım.
    Yıl : 1996-1997
    18 ay 1999 Mart 2000 Ağustos. Upuzun dönem. Yüksek okul bizim ki. Benim askerlik yaptığım yer yüksek okul olmuş. Balıkesir astsubay hazırlama okulu. Nizamiye 45 dakika yürüme mesafesinde o kadar büyük bir yer. Görselleri var bir bakın en solda ki küçük bina revir

7. Ben askerden önce ne enjeksiyon yaptım ne dikiş attım ne tırnak çektim ne uyuz tedavisi vs. Hiç yok zaten laboratuvar teknisyeniyiz. Koskocaman okulda revirde iki tane laboratuvar teknisyeni var. Çok kısa zamanda her şeyi öğretiyorlar çok yapınca da çok kısa sürede elin alışıyor. Ben askerden sonra çalıştığım hastanede bir Dr un yakınının tırnağını çektim üstelik kadındı haberi bile olmadı. Tanıdıkları vakaları bana getiriyordu. Ortopedi Dr hayatında benim kadar tırnak çekmedi. Okulda sadece öğrenci yok bir o kadar da asker var. 600 bin hektar tümen.

8. Revirde ilk göreve başladığım gün. Enjeksiyona verdiler öbür arkadaş çavuş olduğu için muayene ye geçti Dr un yanında. Ben özene bözene iğne yapıyordum yavaş olunca koridor da bir yığın öğrenci oldu ders saati de geldi bir sürü fırça yedim bir daha olmasın dedi komutan. Bir üsteğmen vardı o uyarmazdi direk döverdi. Hoşuna gittiği adamları da bir sene döverdi. Benim arkadaşımı bir seneye yakın dövdü revirde. Ben üsteğmene bir fırsat bulup ders verdim bıraktı onu dövmeyi. Bizim zamanımızda dayak rutin di. Ben iki yumruk ile bitirdim askerliği. Bizim okulda disko hapis için sıra vardı herkes bir kere en az gidiyordu. Terkereden önce girsem diye sırası erken gelsin diye dua eden vardı.

Sayfa 67/953 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •