Sayfa 71/890 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 7118 madde; 561 - 568 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    oglum siz nasil psikopat olmadiniz ya bu kadar travmayla?
    Hastanede çalıştığım dönemde iş konusunda herkes bana deli derdi. Çalışmayan kaytardığını gördüğüm adamı oyardım. Askerden kalma benzer cezalar verirdim. Laboratuaru komple kendim temizlerdim yerleri ozonlu suyla yıkardım. Kimseye güvenmezdim. Hastanede oluşan mikrobun tedavisi telafisi yok.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Doğum yapmadığımız için doğum hatıramız yok müdürüm

Ben herkese takarım 239. dönem yılını bilin bakalım..
    Ben 223. Dönem sene 91
    bir halt olacağı yok.

3. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

4. Benim çavuş hiç kimildamadi askerler öğrenciler birbirini şey etmesin diye şapı çok döküyorlardı galiba. Askerde iken 2,5 yaşında ki oğlumu kaybettim resmi hiç çarşım olmadı dışardan yemek yemedim Balıkesiri hiç bilmem.

5. Benden başka er yok galiba. Yoklama muayene mi birşeyin kaçağıymışım tecili bozdurdum üç sonra alırlar diye düşündüm. Dilekçe verdiğim gün askerlik başladı. Kamu hastanesinde ilişkimi kesip yerime maaşımı alıncaya kadar iki hafta sürdü. Geç gidince çavuş da olamadık bildiğiniz sıhhiye er olarak yaptım

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    1994 yılı yaz dönemi
    Kutlarım

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Olurmu yahu, askerlik yalnız yapılır fakat doğum için iki kişi lazım.
    Biz başlangıçta görev alıp ,müdürüm, doğum eylemi başlamadan sahanın dışına çıkıyoruz maçı kulübeden izliyoruz

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben 223. Dönem sene 91
    Ben den öncesiniz , ancak ben Üniversite bittikten 2 sene sonra gittiğim gibi İngilizce hazırlık okumuş ve fakülte değiştirmiş olmakla 89 sonunda gitmiş olabilirdim.

7. Reha başkanım askerde iken Osmanlı yeni yıkılmış Türkiye Cumhuriyeti yeni kurulmuştu galiba yeni çeri olarak başlayıp zabtiye olarak devam etti diye biliyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,701
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yanlış adres.
    Burası askerlik Şubesi.
    Varsa çavuş tokatlama hikayeniz alalım.
    [emoji3]
    Ben 82 okul tecilli eğitim çavuşuydum,acemilikte bol,bol teğmen ve çavuş dayağı yedim,ön lisanslılar yedek subay olamıyordu,acemilik izmir ustalık siğirt,ustalıkta 6 ay yan gel yat osman,peşi çömez bir teğmen,kimse diklemiyordu,adam birden pisikopat oldu herkesi dayaktan geçirmeye başladı,en fazlada çavuşları,sebep eğitim dersi,kitap 1945,devamlı itiraz ediyorduk,vay anam itiraz ha ye dayağı,6 ay resmen eğitim dersi inatlığı yüzünden dayak yedik,uçak savarcıydık dersleri ağırdı,üstelik 45 yılı eğitim kitabıydı,biz 80 yılına ait ders gömüştük,notlarımız bu yöndeydi,bize öğüt vermişlerdi yeni kitaba göre,neyse,önceki bölük komutanı sıradan yüzbaşıydı,tayin oldu yeni gelen hatay sıkı yönetim komutanı kurmay yüzbaşıydı,oda çok sertti,ama eğitim hastasıydı,askerlere ders verirken kitabıma baktı,bumu kitap dedi,evet komutanım,ama bu çok eski dedi,tamam komutanım eski olduğunu teğmene bildirdik ama itiraz etti dedik,hemen bir düdük çal kamalyeme gelin dedi,uçak savar bataryasında 24 çavuş bulunur,12 taret 12 40 mm top ve orligtoncu,24 çavuş kamalyeye yüzbaşının önünde halka oluşturduk,hepimize sordu siz nasıl eski dersten eğitim verirsiniz,komutanım teğmen diretti alın notlarımızı görün dedik,baktı,işte bu esas ders dedi,tamam siz gidin dedi teğmeni aldı girdi yola azmı yersin diye dayaktan geçirdi,peşi teğmen eğitim alanına gelmez oldu,bazen gelirdi bizdeki çavuşlar takıldığı yerde sorular sorardı siz daha iyisini bilirsiniz derdi,teskereme 15 gün vardı,eğitimden men olmuştum teskere yaklaştığı için,baktım karşımda teğmen belirdi,kalk bölüğü teslim al,neden dedim,kkkomutanı nurettin ersinin denetimi var dedi,komutanım 15 gün teskerem var dedim,ben anlamam son güne kadar eskersin üstelik çok yeteneklisin,zaten keskin nişancıydım,önceden istiğbaratçı ve avcı olduğum için,denetim için nurettin geldi başladı soru sormaya bizzat bana,bütün sorulara en iyi cevap,çavuş dedi sen nerede eğitim aldın önceden,kimliğimi gizledim burada aldım kitaplardan okudum dedim,çekti gitti denetim başarılı geçti bğtün subaylar terfi almış oldu,zaten van ahlatta eğitimde uçakların arkasındaki ipide vurmuştum oradanda subayların hanesine artı yazılmıştı,güney doğunun 1 numaralı bölüğü olmuştuk,kimliğimi terhis olurken bölük komutanı yüzbaşıya açıkladım,komutan sordu önce bize nasihat niteliğinde,sağol çavuş bizi başarıya götürdün,sivil hayatındada başarıar dilerim dedi,zaten başarılıyım dedim,neden diye sordu,komutanım ben eski istiğbaratçıyım dedim,yapma ya dedi sırrın bende dedi,2 çavuş terhis olmuştuk,diğeri mazlumdu konyalıydı,hiç yanımdan ayrılmazdı ona çoğu bilgileri aktarırdım,mesleği fırıncıymış,terhis olduk çalışmaya başladk kamuda, baktım birgün haberlerde eşref bitlislinin uçağı düşmüş,pilot yüzbaşı bizim teğmen hepsi ölmüş,sadece bitlisliye saygım olduğu için ona rahmet diledim,teğmene iyiki gebermiş dedim keyif oldum,bu çocuklar askere dayak yemeye gitmiyor,vatan savunmasında ders almaya gidiyor !!!

Sayfa 71/890 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •