Sayfa 78/565 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon
Arama sonucu : 4513 madde; 617 - 624 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Meraklısı şu kitten de almak zorunda kalacak artık.

https://www.hepsiburada.com/alfasol-...m-HB00001B1DIW

2. KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Meraklısı şu kitten de almak zorunda kalacak artık.

https://www.hepsiburada.com/alfasol-...m-HB00001B1DIW
    Yemin ediyorum, ilk baktığımda Gamet için aparat tavsiyesi sandım.
    [emoji23]
    Meğer alkol ölçüm cihazıymış.

4.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Dolarda bir garip fiyatlamalar var. ??

11.00 MB kuru 35.47 oysaki o dk larda hem investing hemde treadingview 35.55 leri gösteriyordu. Bloomberg de keza aynı idi.
    Takip ettiğim serbest piyasa kurları ise MB göstergenin bile altında idi o dk larda. 43 den satan vardı çarşıda.
    Daha evvelden o panellerde görünen kurdan 1 kuruş yukarıda idi MB kuru. Son 1 haftadır hatta 2-3 haftadır böyle.
    bugün saat başı mb kurunda bir gariplik var.. 35.57 civarı olması lazım.. 10 krş aşağıda..

5. Ben Deniz hocaya sordum soğan krizi bekliyor musunuz diye. Sonbahara kadar beklemiyorum dedi. Sonbahar dan sonra olur da demedi. Bu sene kur böyle gittiği sürece cari açıkta ve turizm de sıkıntı yaşarız diye düşünüyorum. Şimşek sonbahar dan önce sağlık sorunları nedeniyle görev affını isteyebilir ben olsam öyle yapardım.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Yalan söylüyor kimya firmaları bu yanlışı asla yapmaz ben bir ara 1 litre etil alkol satın almıştım dezenfekte amaçlı pahalıdır, onun için cahil olduğundan karıştırayım ucuza gelsin demiştir. .
    Kimya firmalarında yasak madde de satın alamazsın sadece izin verilen firmalara verildiği ölçüde satış olur ben kasten sordum bilmiyormuş gibi yapmıştım yıllar önce başka bir madde adam sen bunun yasak olduğunu bilmiyor musun dedi.

Bir de söylev dinledim. Bu ******** metil olsa ne olur ha metil ha etil demiştir. Satın alırken. İstismar eden kimya şirketi de çıkarsa onun da ocağına incir ağacı dikersin.

Yasaklı hali bu ise.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Yasaklı hali bu ise.
    Benim orada bahsettiğim madde ,alkol veya alkol türevi bir madde değildi burada adını anmayacağım bir başka kimyasal idi Anlaşılamamış okurken gözlük düşmüş anlaşılan.

Bir de bazen satır bırakıyorum anlaşılma hatası olmasın diye bu sefer bitişik olmuş yani demem o ki bir kimyasal satıcısı neyi sattığını bilir karışıklık olmaz.Demiş ya ben etil istedim metil gönderdiler diye..

Umuma satışı açık olmayan bir maddeyi de isteseniz de alamazsınız.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Benim orada bahsettiğim madde ,alkol veya alkol türevi bir madde değildi burada adını anmayacağım bir başka kimyasal idi Anlaşılamamış okurken gözlük düşmüş anlaşılan.

Bir de bazen satır bırakıyorum anlaşılma hatası olmasın diye bu sefer bitişik olmuş yani demem o ki bir kimyasal satıcısı neyi sattığını bilir karışıklık olmaz.Demiş ya ben etil istedim metil gönderdiler diye..

Umuma satışı açık olmayan bir maddeyi de isteseniz de alamazsınız.
    Okurken gözlük kullanmıyorum ve tekrar okudum, o yazıda yasaklı madde olarak bir tek alkol anlaşılıyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 78/565 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •