Dolar, birilerinin sayesinde (:=))), FAIL FREE (hata yapamıyacağınız) bir yatırım aracına dönüştü..
Damlıyor ama, en ufak bir su basması-taşkını yapıp boğulma riski taşımıyor.
Hatta, geçmişimizde bol bol göründüğü gibi, muhteşem bir
piyango biletine dönüyor.
Ne denebilir ki, yağmurdan kaçarken doluya tutulmak böyle bir şey işte ,
Allah akıl vermeyince..
Güya milleti dövizden uzak tutacaklar..
Bundan mükemmel yatırım aracı olur mu? asla zararın yok..
sömetir tatili
malesef çocuklu aileler çoktur
üzücü bir durum
ama ben haberleri izlerken çok daha üzücü bir durumla karşılaştım
trt deki ve ahaberdeki spiker sürekli şu cümleleri kullandı
afad ekipleri müdahale etti
afad ekipleri kurtarma çalışmalarını yürütüyor
afad ekipleri çalışıyor
oysa kameralara yansıyan itfaiye araçlarının üsütünde bolu belediyesi yazıyordu
benim tahminim o bölge aslında ormanın müdahale alanı içinde
ama trt ve ahaberdekideki vicdansızlar bolu belediyesinin adı geçmesin diye neredeyse belediye araçlarının üstüne bant çekeceklerdi
bir halt olacağı yok.
Evet çok üzücü bütün milletin sömestr tatilini bozdu özellikle kayak merkezlerinde Konaklayan insanlar için soru işareti ve travma oluşturdu.
Burada sorumluluktan kaçma başkasına çamur atma çok yanlış.
Ben yazın Kartalkaya ya çıkmak için 1 saat harcadım orası dağ yolu öyle basit değil bunu Orman bakanlığı yetkilileri sorumluysa ruhsatın verildiği ve yenilendiği dönemlerin yetkilileri sorumluluğunu taşımalı. Yangın merdiveni olmadan nasıl ruhsat verilir. Anlaşılır gibi değil.
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Yapar o havuz medyaları,görevleri tetikçiliktir,mesela bir takvim var imamoğlu için mike,mike gidecek hesap verecek diyor,ama halkın durumu yok ortada,devamlı şişirme haberleri,zamanında istanbul belediyesi soyuldu,iktidara, havuzculara kaynak aktarıldı,topbaş bile buna dür dedi,kuzu gibi sonu hazin oldu,flash haber bile havuzculara geçti,can ataklı anında toz oldu,bu soygunlarlan ülkemi kalkınır,amaç kalkındırmak değil amaçları TC yıkmak,devamlı uzuna gaz vererek,uzun zaten siyasal islamcı malum bobcu olduğu için görevini yapıyor,acaba bu hareketlen ellerine ne geçecek,bedevi imparatorluğu kurmayayamı çalışıyorlar...neyse...
Daren Acemoğlu nun Nobel alma konusu var, bu konu bizim neden fakir olduğumuzu neden her işi berbat yaptığımızı açıklıyor
İngilizlerin kurduğu yani kurumlarını oluşturduğu biri Hindistan biri ABD neden biri zengin biri değil aşağıdaki videoyu izleyin ne olduğumuzu işler neden böyle yürüyor anlayalım..
https://youtu.be/-QhaiOWknzA?si=OTDP7P8hixCh5Jxg
Biz ikinci dünya savaşı bitene kadar görece rahat kaldık ( yani Atatürk bunu çok iyi idare etti ama ömrü vefa etmedi 60 lara kadar yaşasaydı işler çok farklı olurdu) ve hızla borç ödeyip kalkındık ancak 1945 ten sonra buraya üç harfliler musallat olmaya başladı her şeye uzman gönderip karıştılar hatta 50 den sonra Milli Eğitim onların isteği şekle geldi ve müsteşar üst düzey yöneticiletir kim hükümet olsa fark etmeden onların istediğini yaptı.
İşte Bugüne geldik. Şimdi ben tatile gideceğim mesela otelin yangın tüplerini , yangın merdivenini ben mi kontrol edeceğim, yangın maskesi mi götüreceğim. Bu kurumsallık neden yok.
Bu üç harflileri kovmak için bir uzman hoca bulup bunları bu ülkeden üfürmemiz lazım.
Ama kıyamet de hacıyla hocadan kopacakmış onu ne yapacaz bilemedim
En önemli kurum Milli Eğitim , ona sürekli müdahale ettiler ve ediyorlar bu lanet 3 harfliler kimse anlamaz da dikkat de etmez..
Son düzenleme : Desidero74; 21-01-2025 saat: 13:51.
Yer İmleri