Sayfa 69/186 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon
Arama sonucu : 1485 madde; 545 - 552 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Oh ne güzel dünya. Herifler bakıyor acikcilar azalip spotcular artıyorsa yeme de yanında yat oluyordur. Spotçular azalır acikcilar cogalirsa tam tersini yapacaklar ama ikinci ihtimal daha zor gibi.
    Ellleri gordukleri için karşılıksız güçte olunca misss.. ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İnsan kardeşine fururmu yav. Ben dünyayı kaybetsem sana yine furmsm. Sen başka bir şey söyle Petoş ile arasına koyacağım bisküvi olur mu.
    Seni severim bilirsin, etma eylema çocuğun askerlik parasını burda heder edersin, peşimi bırak
    Sakın timsahı çomakla dürtme
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Seni severim bilirsin, etma eylema çocuğun askerlik parasını burda heder edersin, peşimi bırak
    Tmm reis başını okşayayım belkim faydası olur

4. 17,67 de başını okşadım bakalım nasıl bir etkisi olacak. Ya başını kaldırdı gider ya da sokar geçer.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Askerlik parasını yatırdık reisim hünkârım. Onun borcu yok. Oğlanın bana borcu var 180 bin. Oğlan para biriktirsin parayı çar çur etmesin diye sürekli ona borç çıkarıyorum. Yoksa parayı pavyonda karı kız ile yer.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    17,67 de başını okşadım bakalım nasıl bir etkisi olacak. Ya başını kaldırdı gider ya da sokar geçer.
    Şimdi ziki duttuk minakoyu
    Desene ya devre kesecüüğ yada tavana gidecüüğ
    Du elimi ayarlayım
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Askerlik parasını yatırdık reisim hünkârım. Onun borcu yok. Oğlanın bana borcu var 180 bin. Oğlan para biriktirsin parayı çar çur etmesin diye sürekli ona borç çıkarıyorum. Yoksa parayı pavyonda karı kız ile yer.
    Ayasofya hc tahtacı gibisin. Burdada kimse parayı çarçur etmesin diye tahtacı kilit altına alıyor milletin parasını.. ytd

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şimdi ziki duttuk minakoyu
    Desene ya devre kesecüüğ yada tavana gidecüüğ
    Du elimi ayarlayım
    Reis hangisini tutacağım ziki mi öbürünü mu. Karışmasın

Sayfa 69/186 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz