Sayfa 70/188 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
Arama sonucu : 1500 madde; 553 - 560 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bankalar yarın ki faiz kararına Serenay Sarıkaya nin sözleri ile girecek galiba yeni zirveleri mı yokluyorlar yine. Yine ben yine ben yine ben..
    Diğer durzuleride arada nefes aldırıp, daldırıp daldırıp kaldırıyorlar. Sonra yine kafayı suya.. ytd
    Bazısı yeni zirvelerine yaklasirken bazısında ise yeni dip arayışları havası var. Nasıl bir düzenin içindeyiz.. ytd

27 ziyaretçi var. Salim hc var mısın hala? Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Ayasofya hc tahtacı gibisin. Burdada kimse parayı çarçur etmesin diye tahtacı kilit altına alıyor milletin parasını.. ytd
    Borsa da 25 yılda bir iki kez alıp sattım tarihi boyunca uyuz eşek gibi. Bunu büyük parayla tedavi etmek lazım. Bir de bu Rusların bunlar da para gani dibini sıyırma dan hisseyi toplamadan gitmez.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Oh ne güzel dünya. Herifler bakıyor acikcilar azalip spotcular artıyorsa yeme de yanında yat oluyordur. Spotçular azalır acikcilar cogalirsa tam tersini yapacaklar ama ikinci ihtimal daha zor gibi.
    Ellleri gordukleri için karşılıksız güçte olunca misss.. ytd
    Bu kadar ziyaretçi okumaya gelip açık yapmiyordur heralde. Hangi taraf ağır basacak güçlü olan hangisi. Sokullu pasa danışıklı dövüş mü yoksa biz ölümlülerin bedduaları mı? Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Borsa da 25 yılda bir iki kez alıp sattım tarihi boyunca uyuz eşek gibi. Bunu büyük parayla tedavi etmek lazım. Bir de bu Rusların bunlar da para gani dibini sıyırma dan hisseyi toplamadan gitmez.
    Hocam olay Rus mu, Azeri mı konusu hep var. Diğer hisselerde de mı var bu rusazeriler. Geri alım yapan şirketler var, finansallari o biçim olanlar var. Var da var.. ne kadar merakliyiz düşmanı hep dışarda aramaya. İlginç. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Hocam olay Rus mu, Azeri mı konusu hep var. Diğer hisselerde de mı var bu rusazeriler. Geri alım yapan şirketler var, finansallari o biçim olanlar var. Var da var.. ne kadar merakliyiz düşmanı hep dışarda aramaya. İlginç. Ytd
    Hocam bunlar dehşet yatırım yaptı. Petkimi bunun iki katına aldı. Piyasada baya hisse var ben olsam Rusların yerinde bunun çoğunu toplarım. Nasıl olsa Türkiye de borsaya para girmiyor. Firsat bu fırsat toplarım. Yarı parasına toplayacak. Ederi 4-5 kat en az.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reis hangisini tutacağım ziki mi öbürünü mu. Karışmasın
    Dayucuğum sen tradecisin akşama lot taşımazsın, biz hamalız ondan dedim di yannuş anlamada yarın mb faiz kararını açıklayacak, beklentiler 250 puan indirim
    Bu olursa zaten bankalara yarar, banka tırtıklayaydın keşke
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hocam bunlar dehşet yatırım yaptı. Petkimi bunun iki katına aldı. Piyasada baya hisse var ben olsam Rusların yerinde bunun çoğunu toplarım. Nasıl olsa Türkiye de borsaya para girmiyor. Firsat bu fırsat toplarım. Yarı parasına toplayacak. Ederi 4-5 kat en az.
    Petkim iki katına aldılar konusu hangi zaman dilimine göre. Bunda 5-6 yıl önce 200 bin liraya aldığın ev kaç milyon oldu şuan da hojam. Petkim arazisi o zaman kaç liraydı şimdi kaç lira. Üzerine para vermeden şirket yerleştirdiler. Şimdi git o iki katı ver bakalım geri alabilecek misin?
    İki katı ne ya bak dolar bazlı iki katı ne diyorum.zaten dolar bazlı herşey fiyatlamis ya araziler?? Ytd

Sayfa 70/188 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •