Sayfa 128/563 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    O adam hesap uzmanı...cepten yazdığı için yazılara pek önem vermez.
    Yok be ya trlefondan yazmak bana çok zor tombul sosis gibi parmaklar sürekli tombul parmak modunda yazıyorum bazen yan veya alttaki üsteki harfe değiyorum. Dönüp çoğunu düzeltiyorum ama bazen üşeniyorum
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Yönetim kadrosunda yok ki..

meali, yönetim kadrosunda yok.
    O kadar uğraşıyoruz yalakalık yapıyoruz yalvarıyoruz. Yılbaşında bayramlarda hesiyelerimizi gönderiyoruz bir.türlü qlınamadık yönetime
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yok be ya trlefondan yazmak bana çok zor tombul sosis gibi parmaklar sürekli tombul parmak modunda yazıyorum bazen yan veya alttaki üsteki harfe değiyorum. Dönüp çoğunu düzeltiyorum ama bazen üşeniyorum
    Tombul parmak ta olsa sen yaz başkan.

Sensiz olmaz bu forum.

4. Sevgili arkadaşlar ve abilerim, prostatınızda tümör olabilir, ağrı yapmaz, kan testlerinde görünmez. Tespit edilmesi için tek yöntem, uzman bir üroloji doktorunun el ile, makattan prostat muayenesi yapmasıdır. Bunun dışındaki tüm tümör tespit yöntemleri yüzeyseldir. Sağlıklı günler dilerim.

Alıntı Originally Posted by krabby Yazıyı Oku
    Sevgili arkadaşlar ve abilerim, prostatınızda tümör olabilir, ağrı yapmaz, kan testlerinde görünmez. Tespit edilmesi için tek yöntem, uzman bir üroloji doktorunun el ile, makattan prostat muayenesi yapmasıdır. Bunun dışındaki tüm tümör tespit yöntemleri yüzeyseldir. Sağlıklı günler dilerim.
    O kanser teşhisi değil prostqt teşhisi olmasın
    bir halt olacağı yok.

6. Yurtdışına gittim parası 5 senede dolara karşı %35 değerlenmiş taksiciye sordum bu nasıl oldu diye rejim değişikliği yaptık başkanlıktan parlementer sisteme geçtik dedi . Ondan sonra refah seviyesi çok arttı dedi

Gamet’in palavra sıktığını anladık.
    Ey Gamet, neden forumdan ücret alıyorum diye sıktın?

8. Talking

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Gamet’in palavra sıktığını anladık.
    Ey Gamet, neden forumdan ücret alıyorum diye sıktın?
    Sizin yazılarınız da bazı harfler rakam bazıları artı eksi işareti olarak görünüyor sadece bende mi bilmiyorum ama bu bir tür şifre gibi
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Sayfa 128/563 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •