Yok illa ben şişenin dibini göreceğim diyorsanız, burayı kazın daha mantıklı.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Siz benim tavsiyemi dinleyin, o tekila şişesini yavaşça ortadan kaldırın. abi biz kiiiiim, tekila kim ? varsa yoksa onun kafasıda ancak bu kadar oluyo yokki kenarda ayhan başkanınki gibi 31 milyon dolarımız, bozdurup bozdurup harcalayım
Originally Posted by bisikletci sen ilkonce yogurtlu iskender ardindan dilber dudagi ve kadin budu tatlilarini ismarla sana maasimi soyluycem Kadın budunun tatlı olmadığını yazan olmadı mı Başka yerdede.rezil olmasın
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 Kadın budunun tatlı olmadığını yazan olmadı mı Başka yerdede.rezil olmasın G. Amet abi yazmakla anlamaz, illa g.tünü pardon resmini görmesi lazım.
Originally Posted by virtue BU iş Reha Gaya nın işi. Ancak ondan önce ben ilkokul matematiğimle müdahale edeyim. 1 milyon x 45 kişi= 45 milyon eder de 45 bin kişi ile çarparsanız etmez. Bende 1 er milyon dağıtırım Etmez mi https://www.google.com/search?q=tu%C...IhF9je4oo,st:0
Gamet, Sözüm söz. Üçyolda yoğurtlu soslu iskender ısmarlatacağım. Ama tatlı olarak, vezir parmağı düşünmüştüm.
Originally Posted by EGEDUK Gamet, Sözüm söz. Üçyolda yoğurtlu soslu iskender ısmarlatacağım. Ama tatlı olarak, vezir parmağı düşünmüştüm. G. Amed abim, ne yiyeceğini görmek ister.
Originally Posted by EGEDUK Gamet, Sözüm söz. Üçyolda yoğurtlu soslu iskender ısmarlatacağım. Ama tatlı olarak, vezir parmağı düşünmüştüm. Dilber dudağı efsane değil mi. Efsaneler efsanelere layıktır. Hanım göbeği de olur.
Forum Rules
Yer İmleri