Sayfa 150/676 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon
Arama sonucu : 5401 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Şimdi NTV haberi izliyorum, Haber şöyle" Domald Tıramp Suriye'den asker çekebileceğini belirtti "yorum yapıyor şimdi ,"Domald haberi önce veriyor ki İsrail kendini hazırlasın diye.. "

Aklımızla dalga geçiyorlar , haberler çok komik,

Belki de bu haberi yapan kişileri site sürülecek aklı olmayan kişilerden seçiyorlar, sonra kendileri de eğleniyor kendi adamlarını izlerken
    İsrail Suriye'ye bundan dolayı girdi. İran'ı sokmayacak. Bundan sonra Suriye otokontrol altında olacak.

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bir şeyin dibini mi tutmuşlar.
    Anlamadım bunu.
    Yine Gamet’e bağladım.
    (Türkçe meali)
    abi deep seek yeni yapay zeka

programı tutmuşlar diorum

deep seek i tutmuslar

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    abi deep seek yeni yapay zeka

programı tutmuşlar diorum

deep seek i tutmuslar
    Seeki dibinden tutmuşlar

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İsrail Suriye'ye bundan dolayı girdi. İran'ı sokmayacak. Bundan sonra Suriye otokontrol altında olacak.
    Algı böyle bir şey, Trump ,İsrail'e televizyondan iş bittikten sonra mı akıl verecek ,yoksa zaten İsrail planı yapacak hamlelerini oynayacak, Domald da kendine kalanı mı uygulayacak.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Şehir hastaneleri gerçekten yürüyüş için ideal yerler, ehliyet yenilemek için 3 ayrı poliklinik gezdim, hakikaten bacaklarım açıldı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Şehir hastaneleri gerçekten yürüyüş için ideal yerler, ehliyet yenilemek için 3 ayrı poliklinik gezdim, hakikaten bacaklarım açıldı.
    Bilkent şehir hastanesini tavsiye ederim. 1.312.000 m² alana sahip. Kondisyon yapmış sayılırsın.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bilkent şehir hastanesini tavsiye ederim. 1.312.000 m² alana sahip. Kondisyon yapmış sayılırsın.
    Benzinli Araç Maliyeti
    Benzinli bir araçla 359 Kilometrelik Ankara Tavşanlı Kütahya mesafesi için 23,3 Litre yakıt harcarsınız. Güncel benzin fiyatlarına göre maliyetiniz 1.079 ₺ olur.
    Dizel Araç Maliyeti
    Dizel bir aracınız varsa aynı mesafede 21,5 Litre yakıt tüketirsiniz. Yakıt maliyetiniz ise 1.018 ₺ olur.
    LPG'li Araç Maliyeti
    Eğer aracınızda LPG kullanıyorsanız, aynı güzergahı geçerken yaklaşık olarak 28.0 litre LPG tüketeceksiniz. Size maliyeti de 733 ₺ olacaktır.!!!

Gidiş dönüş hesaplarsan.!!!

Sadece yol için.!!!

4-5 kg sucuk fiyatı eder.!!!

Astarı yüzünden pahalıya mal olur.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!

.
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Doğru. Orada bir mide endeskopisi için testlere girdim. 22 bin adımla tarihimde bir daha kırılamayacak rekora sahip oldum.

Yaşlılar orada ya güçlü çıkıyor ya da doğal seleksiyonla eleniyorlar.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 150/676 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •