Sayfa 7/11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
Arama sonucu : 81 madde; 49 - 56 arası.

Konu: AKFNI Akfen İnşaat Turizm ve Ticaret

1. Küfür etmek günahtır. Malum üç aylara girmiş bulunuyoruz her ne olursa olsun bu aylar da bu konuda daha dikkatli olmamız gerek.

zaman mefhumu önemli değil küfür hakedene hakettiği yılda ayda haftada ve günde vede hatta saatinde edilir
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    zaman mefhumu önemli değil küfür hakedene hakettiği yılda ayda haftada ve günde vede hatta saatinde edilir
    Küfürde tahakkuk esası geçerlidir , anlık dahi olabilir

Beklenen karaktersizliği ile devam ediyor...

Duruma müdahale eden hiç bir kurum da yok...
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,187
     Alıntı Originally Posted by Sade Vatandaş Yazıyı Oku
    Küfür etmek günahtır. Malum üç aylara girmiş bulunuyoruz her ne olursa olsun bu aylar da bu konuda daha dikkatli olmamız gerek.
    Peki ülkeyi soyup Atamız ve İnöniye 2 ayyaş diyenin hali ne olacak ekmeğini yeyip?,üstelik ben deistim,sadece yol gösteririm doğrudan yana,ona bile küfür edenler var,yani onların hepsi cehennemlikmi ?,ah keşke öyle bir yer olsaydı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,187
     Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    Beklenen karaktersizliği ile devam ediyor...

Duruma müdahale eden hiç bir kurum da yok...
    Daha yenimi öğrendin,kurtarıcı falan yok sadece kendin aklın var,bak millet kurtarıcı diye sarıldığı bile bir tekmede o atıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Peki ülkeyi soyup Atamız ve İnöniye 2 ayyaş diyenin hali ne olacak ekmeğini yeyip?,üstelik ben deistim,sadece yol gösteririm doğrudan yana,ona bile küfür edenler var,yani onların hepsi cehennemlikmi ?,ah keşke öyle bir yer olsaydı
    Senin neye inandığın veya neye inanmadığın benim ilgi alanımın dışında.

Şu var mı, bu yok mu gibi tartışmaları gereksiz vakit kaybı görüyorum. Biraz bekleyelim vakti gelince neyin var, neyin yok olduğunu göreceğiz zaten.

8. 38 den 25 e gelmek ne demek ya

Sayfa 7/11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •