Benim rehberim VWMA. Hissenin tedavüldeki lotların 1.5 katı kadar bir işlem hacmine tekabül eden zaman dilimindeki hacim ağırlıklı ortalama fiyatını aşmış olması güçlü bir al sinyalidir bana göre.
Benim rehberim VWMA. Hissenin tedavüldeki lotların 1.5 katı kadar bir işlem hacmine tekabül eden zaman dilimindeki hacim ağırlıklı ortalama fiyatını aşmış olması güçlü bir al sinyalidir bana göre.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Selamlar herkese.
TH Abi benim robot 120 dk periyotta 160,28 maliyetle alım yapmış.Müdahale etmiyorum, devrelerine göre takılıyor.
Geçen pazartesi miydi, cuma mıydı.. 100 endeks günlükte -%2,5 altına düşünce 40 küsür hisseyi 3 saniyede elden çıkartmış.
Dediğiniz gibi hisse sayısını azalttım.. biraz daha ayağı yere basan yüksek hacimli 82 hisse sayısına indirdim ve havuzdan konsolide oranını %25'e yükselttim, atıl işlem limitini daha çok kullanıyor hisselerde. Eş zamanlı maks. pozisyon sayısını da 60 ile sınırlandırdım. Şu an yeni maliyetleri yapıyor..
SISE 120 dk periyotta 32 adet siyah Heikin sonrası beyaza döndü, TUPRS 16 siyah Heikin bar sonrası üçüncü beyaz barda.. ve TRob (A - B planı yok..) kancayı atmış. Siyaha döndüğü yerde kancanın halatını kesecek.
![]()
Son düzenleme : INVENTOR; 05-02-2025 saat: 15:43.
Bizzat Putin'in yumrukladığı ve belirsizliğin yüksek olduğu bir yatırım fırsatında yatırım ufkunu uzun tutmak başlangıç için riskleri azaltmış olur ancak 3 ay tutma süresi sınırı koyan biri için vmna yaklaşımı daha uygun gözüküyor. Konunun genişleme ihtimali var mı bilmiyorum, cola fabrikaları da var etki alanında?
...Benim stratejim,155-172 arası alım limitimin %30 veya 50 si ile UV alım,paket mal.172 üstü hacimli kapanışlarda limiti tamamlama alışı.
Bu denklem tutmaz 155 ler aşağı kırılır,yeni dip oluşum arayışı gündeme gelme olasılığında defansif korumacı bir strateji varolan belirsiz süreçte ortalama düşürme için fırat sunar.
...Kayyum etkisi ,Rusya yatırımlarındaki operasyonel karlılığa negatif etkisi %25 ler civarı.
FD/FAVÖK rasyosunun 3,4 lardayken hadi olsun 4 çarpan yani PD 4 yıllık Favök karına düşmüş bir firmada 155 lerin kanımca altı yok gibi tabi çok ekstrem olgular yaşanmazsa globalde
İmamoğlu davası daha çok su götürür. 🐊 modunda beklemeye devam.
Ama AEFES 15x altı imkansız gibi.
Who, baby, Who Will Save The World?
İyi akşamlar.
Bugün TRob dayağı yedi oturdu..
TH Abi benim ultra karışık grafik sistemine az çok göz aşinalığın var
Sistem geliştirme aşamasında çok uğraştım bunlarla. Epeydir kullanmıyordum.
XBANK için uptrend derin dişli metal testeresi kıvamında devam ediyor.. buralar testerenin diş dibi.. yukarı dönmezse nanay.. gibi..
XUSIN için;Ekim.2024 sonuna doğru başlayan yükselişin sonlandığı Aralık.2024 ortasından itibaren gerçekleşen ve çok derin ilerlemeyen; üçüncü dalgada bulunulan; testereler şeklindeki düşüşün sert bir yükselişe dönebileceğini düşünüyorum.. gibi..
Özellikle EREGL bu konuda lokomotif olabilir.. gibi..ama hemen yarın - öbür gün durumu da yok mevcut seviyelerde.
![]()
Yer İmleri