Vatandaşa her yerden, her yönden tam saha press yapanlar var
Vatandaşa her yerden, her yönden tam saha press yapanlar var
Şurda 5 gün evveline dek günlük 0,1300 dü getirisi..sanki faizler yarıya indirildi gibi 1300 den 0600 e indirdiler.çok saçma bir olay..birkaç gün daha beklerim düzelmezse bu pariteden euroya geçeceğim..
Son 1 ay %4 getirdiği doğru bu yüzden.ama mart 10 gibi bu aylık getiri düzeyi %2 olacak max.böyle devam ederlerse..
Sugosu bir cevap yazdınız ama silmişsiniz. Geçici bir durum olabilir. Misal benim BES imdeki ALTIN fonum 3-4 aydır sürünüyor.
Şöyle diyim 3-4 ay önce 100 tl yi gördü 90 lara düşmüş idi. Ok altında düştü bu arada falan anlarım. Ama altın şu an rekor tazeledi gr altın 3300 demek üzere. 110 tl olması lazım olan altın hesabım anca 100 olmuş idi dün bi baktım yüzde 2 eksi yazmış 98 de. Fon yöneticileri bazen beklenti bitti diye pozlarda oransal ayarlamalara gidiyorlar sonra "beklentinin" bitmemiş olduğunu farkedip falan çark ediliyor falan dalgalanmalar normal biraz. PPF de de DIBS ağırlığı artırıldı belki DIBS lerde yerinde sayınca getiriler günlük baz da düşmüş olabilir. Yani bir fikir. TL değer kaybedecek diye bir düşünce içinde değilseniz şu an PPF ler yine en iyi seçenek. Yada bu dolar kuru elbet bir gün salınacak benim de zamanım var risk de istemiyorum diyorsanız geçebilirsiniz dolar veya euro ya.
Akbank 94 gün hala 43.5% görünüyor. ppz den buraya aktaracağım gibi. Ytd
Yer İmleri