Vatandaþa her yerden, her yönden tam saha press yapanlar var
Vatandaþa her yerden, her yönden tam saha press yapanlar var
Þurda 5 gün evveline dek günlük 0,1300 dü getirisi..sanki faizler yarýya indirildi gibi 1300 den 0600 e indirdiler.çok saçma bir olay..birkaç gün daha beklerim düzelmezse bu pariteden euroya geçeceðim..
Son 1 ay %4 getirdiði doðru bu yüzden.ama mart 10 gibi bu aylýk getiri düzeyi %2 olacak max.böyle devam ederlerse..
Sugosu bir cevap yazdýnýz ama silmiþsiniz. Geçici bir durum olabilir. Misal benim BES imdeki ALTIN fonum 3-4 aydýr sürünüyor.
Þöyle diyim 3-4 ay önce 100 tl yi gördü 90 lara düþmüþ idi. Ok altýnda düþtü bu arada falan anlarým. Ama altýn þu an rekor tazeledi gr altýn 3300 demek üzere. 110 tl olmasý lazým olan altýn hesabým anca 100 olmuþ idi dün bi baktým yüzde 2 eksi yazmýþ 98 de. Fon yöneticileri bazen beklenti bitti diye pozlarda oransal ayarlamalara gidiyorlar sonra "beklentinin" bitmemiþ olduðunu farkedip falan çark ediliyor falan dalgalanmalar normal biraz. PPF de de DIBS aðýrlýðý artýrýldý belki DIBS lerde yerinde sayýnca getiriler günlük baz da düþmüþ olabilir. Yani bir fikir. TL deðer kaybedecek diye bir düþünce içinde deðilseniz þu an PPF ler yine en iyi seçenek. Yada bu dolar kuru elbet bir gün salýnacak benim de zamaným var risk de istemiyorum diyorsanýz geçebilirsiniz dolar veya euro ya.
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Akbank 94 gün hala 43.5% görünüyor. ppz den buraya aktaracaðým gibi. Ytd
Yer Ýmleri